Afdelinger

Module afdelinger

Vores Module afdelinger er specialiseret i moduler, letvogne og containere

Access afdelinger

Vores Access afdelinger er specialiseret i alle typer af lifte og minikraner

 
 
Materiel- og maskinudlejning i hele Danmark
Hos LOXAM finder du maskinudlejning til både små og store bygge- og anlægsprojekter. Vi er førende inden for udlejning af maskiner og materiel til dig, der arbejder i bygge- og anlægsbranchen, den offentlige sektor og meget mere. 

Vores samlede maskinpark tæller mere end 650.000 enheder. Med vores store sortiment kan vi derfor tilbyde værktøj og maskiner, der kan opfylde alle dine behov. Lejeperioden er fleksibel, så du kan leje vores maskiner og materiel lige så længe, du har brug for. 

I mere end 50 år har vi leveret god service og materiel af høj kvalitet, og det fortsætter vi med. Besøg en af dine lokale LOXAM afdelinger i dag. Der er altid en specialiseret afdeling nær dig, der har netop de maskiner, du skal bruge til dit byggeprojekt. Du finder din lokale afdeling lige her på siden.


Hvad er LOXAM?
LOXAM tilbyder maskinudlejning til kunder inden for blandt andet bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværksbranchen. Men vi kan meget mere end udlejning af materiel; vi kan hjælpe med etablering af byggepladser samt servicering gennem hele byggeperioden. Du er derfor i trygge og kyndige hænder, når du lejer hos os.

Vores udlejningskoncept består af tre forskellige afdelinger: Module, Access og Rental. Hver afdeling er specialiseret inden for forskellige typer maskiner og materiel. I vores Module afdelinger finder du moduler, letvogne og containere, mens vores Access afdelinger rummer alt inden for lifte og minikraner. I Rental afdelingerne tilbyder vi alt inden for jord- og anlægsmateriel. 

Du kan være sikker på, at vores afdelinger altid har alt det, du skal bruge, til dine projekter. Vi har 1.100 afdelinger fordelt over 30 lande. Derfor har vi altid en afdeling i nærheden af dig.


Maskinudlejning til din branche
Mangler du maskinudlejning til dit næste byggeprojekt? Vi tilbyder et stort udvalg af udlejning inden for materiel til både små og store projekter. Hos os finder du alt fra håndholdte maskiner til 20 meter høje lifte. 

Hos LOXAM er vores maskinudlejning tilpasset dit behov. Derfor tilbyder vi både korte og længere lejeperioder, så du kan være sikker på, at du har maskinerne lige så længe, som du har brug for. Kontakt os for at høre mere om vores gode priser på leje af maskiner.

Har du brug for vejledning og gode råd til netop dit projekt? Vi har mange års erfaring inden for maskinudlejning, som du får glæde af, når du vælger at leje dine maskiner og dit materiel hos os. Vi finder derfor altid den bedste løsning til dig og dit projekt. Vores konsulenter er klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde de rette maskiner og materiel, så du kan komme godt i gang med dit projekt.

Kig forbi din lokale afdeling eller ring til os
.
 

Kontakt os

{{ actionLabel }}