Maskinudlejning og materieludlejning i Aarhus

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.30 – 16.00
Tirsdag: 06.30 – 16.00
Onsdag: 06.30 – 16.00
Torsdag: 06.30 – 16.00
Fredag: 06.30 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

86 78 78 00
rental-aarhus-nord@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Materiel- og maskinudlejning i Aarhus Nord

 

Mangler du materiel til dit byggeprojekt? Så er vi altid tæt på dig. Hos LOXAM Rental i Aarhus Nord står vi altid til rådighed med god service og vejledning. Når du lejer dine maskiner og materiel hos os, er du altid sikker på, at vi finder den bedste løsning til dig. Vi trækker nemlig på vores mangeårige erfaring med udlejning af alle slags materiel. Hos Loxam Rental har vi altid dine behov for øje. Derfor kan du komme til os, uanset om du er i gang med et stort eller lille projekt. Vi har et stort udvalg af maskiner, der spænder fra den lille håndholdte boremaskine til store maskiner som gravemaskiner eller bomlifte. Desuden kan vi tilpasse din lejeløsning, så den passer ind i tidsplanen for dit byggeri. Vores udlejningskonsulenter står klar i vores Aarhus afdeling til at rådgive dig omkring valg af rette materiel og værktøj.
 

Udlejning af anlægsmateriel i Aarhus

 

Hos LOXAM i Aarhus har vi et bredt og moderne udvalg af materiel til anlægsarbejde og byggeprojekter. Vores maskinpark huser blandt andet.

● Gravemaskiner op til 26 ton
● Jordflytningsmaterialer
● Grej til komprimering og afstivning
● Læssemaskiner
● Teleskoplæssere
● Køreplader
● Maskiner til materialehåndtering
● Trailere

 

Udlejning af bygningsmateriel

 

Vi tilbyder et bredt udvalg af bygningsmateriel til brug både inde og ude. Vi råder over et bredt sortiment af blandt andet pumper, samt materiel til håndtering, bearbejdning og produktion af beton. Vi kan desuden tilbyde grej til afskærmning på byggepladsen, autoværn og rullestilladser. Du kan altså finde alt det materiale, du har brug for til dine byggeopgaver hos os.

 

Professionelt værktøj til din håndværksopgave

 

Hos LOXAM kan du finde en lang række af professionelt håndholdt værktøj, samt udstyr til behandling og håndtering af en lang række materialer. Hos os kan du blandt andet leje:

● Industrimaskiner til støv-og vandsugning
● Udstyr til inspektion og vedligeholdelse af rørledninger
● Vakuumløfter
● Måling- og detekteringsudstyr
● Løft- og hejseværk til faldsikring

Hvis du har specielle forespørgsler, er du mere end velkommen til at kontakte vores udlejningskonsulenter, som kan rådgive dig til de rigtige maskiner til dit projekt.
 

Liftudlejning og løftegrej mod forkerte løft

 

Når du arbejder på en håndværksopgave - uanset om du er håndværker eller privat - er det vigtigt at du skåner dig selv bedst muligt mod tunge og forkerte løft.
Hos LOXAM tilbyder vi et bredt udvalg af lifte og andet løftegrej, så du altid har let adgang til hjælp i dit projekt. Vi tilbyder blandt andet leje af ergonomisk løfteudstyr som elektriske trækvogne, mekanisk løftegrej og vinduesløfter.
Desuden har vi et stort udvalg af lifte i forskellige størrelser, for at du altid kan nå, der hvor du skal arbejde. Vi tilbyder alt lige fra liftvogne uden fører, der kan betjenes med lille kørekort til bomlifte, saxlifte, søjlelifte og trailerlifte på op til 20 meter. Vores lifte findes både som hybrid-, diesel - eller batterimodeller.
Hvis du har brug for rådgivning, eller opmåling til valg af lift til din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

{{ actionLabel }}