Filtre (0)

Type


Exoskelet

Exoskelet

Skån kroppen med et Exoskelet

Ref.. 059-0071

Flere oplysninger

fra:

473,75 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Leje af exoskelet

Skån din krop for fysisk belastning og lej et Exoskelet

Vi er intet mindre end Europas største materieludlejer til private og industri. Men selvom du måske tænker, at vores sortiment udelukkende består af maskiner til byggeri, så er det kun halvt rigtigt. 

 

Vi har faktisk meget andet – såsom et Exoskelet.

 

Vi anerkender det hårde arbejde ansatte inden for industri- og byggebranchen udfører hver dag. Det er fysisk hårdt for kroppen med tunge løft, gentagende arbejde eller andre belastende arbejdsopgaver. Arbejder du med sådanne opgaver, vil vi gerne hjælpe dig bedst muligt.

 

Derfor kan du leje et Exoskelet hos Loxam, der hjælper dig med at aflaste muskler og led. Du kan få mere viden om skelettet her på siden.

 

Et Exoskelet skåner din krop

Det er ikke sjovt at døje med smerter i hverken muskler eller led. Det kan stå i vejen for mange ting i din hverdag og være med til at forringe livskvaliteten. 

 

Men arbejder du for eksempel med byggearbejde, er det næsten umuligt at undgå muskel- eller ledsmerter, når du dag for dag skal løfte tunge materialer eller stå i kropsstillinger, der er dårlige for ryggen. 

 

Fortvivl ej, hvis du tror, at der ikke er en løsning – vi har nemlig svaret på, hvordan du undgår smerter og andre gener. 

 

Et Exoskelet skåner din krop under fysisk belastende arbejde. Du kan blive klogere på skelettets funktion herunder.

 

Designet til at reducere belastning

Skelettet er designet, så det reducerer belastningen på dit skulderområde samt armene ved arbejde over brysthøjde. 

 

Belastning omkring skulderområdet reduceres med 55 %, specifikt på deltamusklen. Det vil sige musklen, der er ansvarlig for at løfte armene og som er impliceret i næsten alle bevægelser i skulderled.

 

Med et smart hoftebælte på skelettet flyttes en del af belastningen på skulder- og nakkeområde til ben- og hofteområdet. Det er præcis samme princip, som du kender fra en vandrerygsæk.  

 

Mindre udmattelse

Dit iltforbrug bliver reduceret med 33 % ved brug af skelettet, og hjertefrekvensen reduceres med 19 %. Det betyder, at den fysiologiske belastning på kroppen er lavere, hvorfor opgaven du skal udføre, bliver mindre trættende. 

 

Specifikationer

  • fuld bevægelsesfrihed
  • forbedret arbejdsmiljø 
  • 55 % reduceret fysisk belastning
  • vejer kun 1,99 kg

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål
Har du spørgsmål til vores sortiment? Eller andre henvendelser om vores hjemmeside? Ring gerne til os på telefon 70 15 44 00 eller skriv til os via kontaktformular på vores hjemmeside.

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med din henvendelse og glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

{{ actionLabel }}