Jord- og anlægsmateriel

I denne kategori finder du vores anlægsmateriel til jordarbejde. Er der behov for gravemaskiner, dumpere, motorbører, jordlopper, teleskoplæssere eller læssemaskiner? Hos LOXAM kan du leje udstyr og løsninger til dit anlægsprojekt.

Gravemaskiner
01.

Gravemaskiner

Minigraver, Gravemaskiner over 8,5 ton

Se alle
Læssemaskiner
02.

Læssemaskiner

Læssemaskine, Minilæsser, Tilbehør til læssemaskine

Se alle
Komprimering
03.

Komprimering

Jordloppe, Pladevibrator, Råjordskompaktor, Tromle, Valsetog

Se alle
Jordflytningsmateriel
04.

Jordflytningsmateriel

Dumper, Motorbør, Motorbør på larvebånd, Transportbånd

Se alle
Teleskoplæssere
05.

Teleskoplæssere

Teleskoplæsser, Rotationslæsser, Tilbehør til teleskoplæssere

Se alle
Køreplader
06.

Køreplader

Se alle
Tilbehør til gravemaskiner
07.

Tilbehør til gravemaskiner

Se alle
Trailer
08.

Trailer

Kabeltrailer, Kassetrailer, Maskintrailer, Tiptrailer, Læsseramper

Se alle
Afstivningsmateriel
09.

Afstivningsmateriel

Gravekasser

Se alle
Rørgriber
010.

Rørgriber

Se alle

Jord & anlægsmateriel udlejning

Leder du efter et sted, hvor du kan finde alt inden for jord & anlægsmateriel udlejning? Så er du kommet til det helt rigtige sted, for hos LOXAM tilbyder vi et bredt udvalg af maskiner og tilbehør inden for jord & anlægsmateriel udlejning.

 

Her på siden har vi gjort det nemt for dig at finde lige det, du står og mangler til dine projekter. Du finder alle de forskellige maskiner samlet under hver sin kategori.

 

Når du lejer hos os, får du materiel af høj kvalitet og altid med god, personlig service. Vi har mere end 50 års erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen, så du kan være sikker på, at vi ved alt om, hvad du har brug for. 


Lej gravemaskiner, læssemaskiner og meget mere

Vores maskinpark tæller mere end 650.000 enheder, så når vi siger, at vi har alt inden for jord & anlægsmateriel udlejning, mener vi det. Hos os finder du alt i maskiner, udstyr og tilbehør, som du kan bruge til dine anlægsprojekter - uanset om du er privat- eller erhvervskunde. 

 

Her på siden finder du:

  • Gravemaskiner
  • Læssemaskiner
  • Komprimering
  • Jordflytningsmateriel
  • Teleskoplæssere
  • Materialehåndtering
  • Køreplader
  • Tilbehør til gravemaskiner
  • Trailer
  • Afstivningsmateriel

 

Har du brug for hjælp til at finde netop de maskiner, du står og mangler til det næste anlægsprojekt? Du er altid velkommen til at spørge os til råds. 

Alt i jord & anlægsmateriel udlejning hos LOXAM
Til dine anlægsprojekter har du brug for de helt rigtige maskiner, det rette udstyr og tilbehør - alt sammen i høj kvalitet. Her er vores jord & anlægsmateriel udlejning det helt rigtige sted at finde alt materiel til dit arbejde. Vi tilbyder vores store udvalg til kunder inden for bygge- og anlægsbranchen, industri, håndværkere samt til private. 

 

Vi har en af de største maskinparker i Europa, hvor du udover jord & anlægsmateriel udlejning også finder alt inden for leje af småt materiel og værktøj lige til lifter og skurvogne. Hos LOXAM har vi altid en komplet løsning til dine projekter. Foruden vores store udvalg af materiel af høj kvalitet, der udlejes med risikodækning, tilbyder vi også transport og service af materiel. Derudover kan vi hjælpe med etablering af din byggeplads, og vi kan hjælpe med servicering gennem hele din lejeperiode. 

 

Med jord & anlægsmateriel udlejning hos LOXAM ved du altid, hvor du kan leje gode gravemaskiner, teleskoplæssere og meget mere til dit næste projekt. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Kontakt os

{{ actionLabel }}