Jord- og anlægsmateriel

I denne kategori finder du vores anlægsmateriel til jordarbejde. Er der behov for gravemaskiner, dumpere, motorbører, jordlopper, teleskoplæssere eller læssemaskiner? Hos LOXAM kan du leje udstyr og løsninger til dit anlægsprojekt.

Jord & anlægsmateriel udlejning

Leder du efter et sted, hvor du kan finde alt inden for jord & anlægsmateriel udlejning? Så er du kommet til det helt rigtige sted, for hos LOXAM tilbyder vi et bredt udvalg af maskiner og tilbehør inden for jord & anlægsmateriel udlejning. Hos Loxam tilbyder vi selvfølgelig også Minigraver leje.

 

Her på siden har vi gjort det nemt for dig at finde lige det, du står og mangler til dine projekter. Du finder alle de forskellige maskiner samlet under hver sin kategori.

 

Når du lejer hos os, får du materiel af høj kvalitet og altid med god, personlig service. Vi har mere end 50 års erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen, så du kan være sikker på, at vi ved alt om, hvad du har brug for. 


Lej gravemaskiner, dumpere, læssemaskiner og meget mere

Vores maskinpark tæller mere end 23.000 enheder i Danmark og 650.000 på verdensplan, så når vi siger, at vi har alt inden for jord & anlægsmateriel udlejning, mener vi det. Hos os finder du alt i maskiner, udstyr og tilbehør, som du kan bruge til dine anlægsprojekter - uanset om du er privat- eller erhvervskunde. 

 

Hos LOXAM kan du leje minigravere under 8,5 ton, og gravemaskiner over 8,5 ton, som er vores tunge kategori der går op til 26 ton. Du kan få monteret rotortilt på et stort udvalg af vores gravemaskiner. Vi har også gravemaskiner på batteri til udlejning, som kan klare mange typer opgaver, men som stadigvæk ikke kan holde en hel dag uden opladning. Forhør dig i din lokale LOXAM om vores erfaringer og anbefalinger med gravemaskiner på batteri.
 

Du kan også leje dumpere i forskellige former og vægtklasser. Vi har alt fra 1 ton til 10 ton dumpere med førehus, bakkamera og andet lækkert udstyr. I den lille kategori har vi motorbører på batteri og benzin, som kan klare alle typer opgaver uden at få sved på panden.

 

Vi har også læssemaskiner i lange baner, som går fra 1,8 til 11,5 ton med en maks læssekapacitet på lige under 9 ton. Vi har både læssemaskiner til udlejning med og uden førehus, så du om vinteren kan få varmen i et lunt førehus.

 

Skal du til at komprimere jord, så har vi både jordlopper, pladevibratorer, valsetog og tromler til opgaven. Alle maskiner har hver sin styrke. Jordloppen er idéel til opgaver hvor pladsen er træng. Pladevibratoren er god til at planere og komprimere mellem store arealer. Tromlen er perfekt, til at planere og komprimere store områder. Skal du leje et valsetog, så er den til opgaver med asfalt, som fx. på en motorvej, landevej eller en nyanlagt p-plads.

 

Skal du være sikker på at væggene omkring dig ikke styrter sammen i jordhullet? Så skal du leje gravekasser, som holder gravehullet stabilt og sikkert til resten af din opgave.

 

Her på siden finder du:

  • Gravemaskiner
  • Læssemaskiner
  • Komprimering
  • Jordflytningsmateriel
  • Teleskoplæssere
  • Materialehåndtering
  • Køreplader
  • Tilbehør til gravemaskiner
  • Trailer
  • Afstivningsmateriel

 

Har du brug for hjælp til at finde netop de maskiner, du står og mangler til det næste anlægsprojekt? Du er altid velkommen til at spørge os til råds. 

 

Alt i jord & anlægsmateriel udlejning hos LOXAM

Til dine anlægsprojekter har du brug for de helt rigtige maskiner, det rette udstyr og tilbehør - alt sammen i høj kvalitet. Her er vores jord & anlægsmateriel udlejning det helt rigtige sted at finde alt materiel til dit arbejde. Vi tilbyder vores store udvalg til kunder inden for bygge- og anlægsbranchen, industri, håndværkere samt til private. 

 

Vi har en af de største maskinparker i Europa, hvor du udover jord & anlægsmateriel udlejning også finder alt inden for leje af småt materiel og værktøj lige til lifter og skurvogne. Hos LOXAM har vi altid en komplet løsning til dine projekter. Foruden vores store udvalg af materiel af høj kvalitet, der udlejes med risikodækning, tilbyder vi også transport og service af materiel. Derudover kan vi hjælpe med etablering af din byggeplads, og vi kan hjælpe med servicering gennem hele din lejeperiode. 

 

Med jord & anlægsmateriel udlejning hos LOXAM ved du altid, hvor du kan leje gode gravemaskiner, teleskoplæssere og meget mere til dit næste projekt. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Kontakt os

{{ actionLabel }}