Grønne områder

Landbrugsmateriel udlejning

Står du og mangler landbrugsmateriel, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af landbrugsmateriel, traktor udlejning og vandvogn udlejning til dig, der står og mangler materiel som disse. Hos Loxam har vi alt i materieludlejning. Faktisk er vi Europas største materieludlejer. Vi har samlet et stort udvalg af materiel til alle dine projekter. Det er både nemt og fleksibelt for dig at leje landbrugsmateriel, traktor udlejning, vandvogn udlejning og øvrigt materiel. Hos Loxam er det hele samlet ét sted, så du ved, hvor du skal gå hen og få hjælp. Undgå selv at købe ind i dyre domme og lej i stedet efter behov, når det opstår.

 

Vi har alt i udlejning til dine projekter

Vi kan hjælpe dig med alt landbrugsmateriel, som du står og skal bruge. Det gælder udlejning af traktor, herunder flere forskellige modeller, kost til traktor, der gør det nemt at feje på byggepladsen eller fjerne sne, vandtank til opbevaring af vand samt rummelige vandvogne på hjul i forskellige størrelser. Mangler du andet udover landbrugsmateriel, har vi også det i vores sortiment. Som Europas førende materieludlejer lejer du hos de bedste i branchen. Vi er erfarne og specialiserede medarbejdere, der ved, hvad vi taler om. Vi går op i vores grej, og du kan være sikker på at det virker, når du skal bruge det. 

 

Loxam grej er dit grej

Loxam forretninger findes flere steder i Danmark. Derfor er vi altid tæt på dit byggeri. Vi er i nærheden, og det gør det nemt for dig at tage forbi og få en snak om landbrugsmateriel, traktor udlejning og vandvogn udlejning og se udvalget. Vi har opdelt vores afdelinger i specialistcentre. På den måde er du sikker på at få den bedste rådgivning på området. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål, hvad enten du har spørgsmål til landbrugsmateriel eller andet til dine projekter. 

 

Husk, at du kan blive medlem af Loxam Club, hvor du kan optjene point på din lejeomsætning og få gaver. Du kan enten bruge dem på dig selv, kollegaen eller din partner. Det koster ikke noget og dine priser forbliver de samme. Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside, hvor du også kan se nærmere vilkår for at blive medlem. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os. 

 

Vi glæder os til at se dig i Loxam!

Kontakt os

{{ actionLabel }}