Maskinudlejning og materieludlejning i Frederikssund

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.00 – 15.30
Tirsdag: 06.00 – 15.30
Onsdag: 06.00 – 15.30
Torsdag: 06.00 – 15.30
Fredag: 06.00 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

47 33 80 80
rental-frederikssund@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Materieludlejning Frederikssund

 

I Frederikssund finder du din lokale afdeling for materieludlejning. Vi har Europas største maskinpark, hvorfor vi tilbyder et bredt udvalg inden for udlejning af maskiner, værktøj og andet materiel. Med mere end 50 års erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen samt industri og håndværk servicerer vi både private og erhvervskunder. 

Du finder vores store udvalg inden for materieludlejning her på siden. Vores sortiment tæller blandt andet grave- og læssemaskiner, udstyr til faldsikring, lifte og meget mere. Står du og mangler en bestemt maskine eller et særligt stykke værktøj? Fortæl os, hvad du skal bruge, så finder vi den bedste løsning til dig. Hos os får du altid god service og materiel af høj kvalitet. 

Kontakt din lokale maskinudlejning i Frederikssund på telefon 47 33 80 80 eller skriv til os på frederikssund@loxam.dk. Vi glæder os til at servicere dig!

 

Lokal maskinudlejning i hele Danmark

 

Uanset hvor i landet dit næste byggeprojekt foregår, finder du altid vores materieludlejning lige i nærheden. Vi er specialister i jord- og anlægsmateriel, men med erfaring, der strækker sig over et halvt årti, kan vi altid tilbyde kompetent rådgivning. Vi har et stort branchekendskab inden for både håndværk og industri. Derfor kan vi også hjælpe dig. 

Vi går ikke op i størrelsen på dit projekt, for vi tilbyder maskinudlejning til både små, private projekter og store byggerier. Det vigtigste er, at du finder netop det, du skal bruge, for at komme i mål med dit projekt. Hvis der noget værktøj eller en maskine, du mangler, hjælper vi dig gerne med at finde frem til det.

Du lejer nemt og hurtigt maskiner og værktøj i vores lokalafdelinger i hele landet. Med vores lokale placering og brancheerfaring vil vi være dit foretrukne valg til materieludlejning i Frederikssund.

 

Lej maskiner og materiel i Frederikssund

 

Maskinudlejning kommer med en lang række fordele, når du lejer hos os. For os er kvalitet og sikkerhed de vigtigste fokusområder. Derfor udlejer vi kun maskiner af høj kvalitet. Vi sørger for, at materiellet er rengjort og i lovpligtig stand, når du modtager det, så du kan koncentrere dig om at udføre dit arbejde. 

Derfor sparer du tid på vedligeholdsarbejde. Du lejer blot materiellet, når du skal bruge det, og leverer det tilbage igen, når opgaven er færdig. På den måde kan du samtidig opnå store økonomiske besparelser, når du lejer. Fremfor at investere i dyre maskiner, du sjældent skal bruge, kan du nøjes med at leje det nødvendige materiel.

I vores udvalg har vi alt, du har brug for til bygge- og anlægsarbejdet, både når det gælder projekter i dit hjem eller til erhvervsformål. Vi udlejer til både private og erhverv uanset opgavens omfang

 

Har du spørgsmål om maskinudlejning?

 

Vil du vide mere om, hvorfor materieludlejning er den bedste løsning til dit private byggeprojekt eller til den store erhvervsopgave? Du er altid velkommen til at spørge os til råds, for med vores brancheerfaring samt lokale service ved vi alt om, hvad du skal bruge i dit arbejde. 

Kontakt os allerede i dag. Vi står klar med råd og vejledning i din lokale afdeling for maskinudlejning i Frederikssund.

Kontakt os

{{ actionLabel }}