Tvangsblander

Filtre (0)

Type


Tvangsblander 100 liter

fra:

486,25 kr.
* Inkl. moms/dag
Tvangsblander 120 liter

fra:

523,75 kr.
* Inkl. moms/dag
Tvangsblander 300 liter

fra:

600,00 kr.
* Inkl. moms/dag
Tvangsblander 40 liter

fra:

397,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Tvangsblander 80 liter

fra:

447,50 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Lej tvangsblander til dit byggeprojekt

Hos Loxam har vi et stort sortiment af tvangsblander udlejning. Med den største maskinpark i Europa og en masse glade kunder bag os over de sidste 40 år, så er vi sikre på, at vi kan finde den perfekte løsning til dig og dit byggeprojekt.

 

Loxam har over 650.000 materiel- og maskinudlejning til bygge-, håndværk- og anlægsbranchen. Hos os, kan du leje alt fra det mindste materiel til den største maskine, og hurtigt komme videre i dit byggeprojekt.

 

Tvangsblander udlejning fra 40 til 400 liter kapacitet

 

Med en tvangsblander fra Loxam, er du sikker på at kunne finde den perfekte maskine til dit projekt. Vi har et stort udvalg af forskellige typer maskiner, der har en kapacitet fra 40 liter helt op til 400 liter. 

 

Vores tvangsblandere klarer opgaven hurtigt og uden manuelt arbejde af nogen slags. Den kan blande i forskellige grader, både jævnt og ensartet mix. Derfor kan den også bruges til mange forskellige typer opgaver. 

 

Ved at leje en tvangsblander kan du arbejde med beton, pudsemørtel, grusbeton, fugemasse, fliseklæb, muremørtel, spartelmasse, finpuds, tyndpuds og meget mere. Vores tvangsblandere har selvfølgeligt udløbsrist til trillebør eller andet transportmiddel, og har desuden en sikkerhedsrist i toppen, hvor du fylder på. 

 

Vi har de maskiner du har brug for at leje

 

Hos Loxam er vi altid med i udviklingen. Vi er altid i tæt samtale og samarbejde med vores kunder. Efter mere end 40 år i branchen, har vi en knowhow, der er svær at matche og et netværk, der er omfattende og trofast. 

 

Det betyder, at vi er hurtige og effektive til at finde de perfekte løsninger, som du, som kunde har brug for. Vi forsøger altid, at være et skridt foran opgaven, og med vores mere end 650.000 materiel og maskiner på lager, er vi derfor også rigtig gode til at imødekomme alle dine behov. 

 

Har du brug for leje af en tvangsblander, så er det hos os du kan finde din perfekte tvangsblander udlejning. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for hurtig rådgivning

 

Du kan altid finde det, som du har brug for her på vores webside. Vi har en god og tæt kontakt med vores kunder, og du er altid velkommen til at ringe til os på telefonen eller sende en mail, hvis der er noget du er i tvivl om. Vi er aldrig langt fra et hurtigt svar og en løsning du kan bruge. 

 

Vores afdelinger findes mange steder i Danmark, så du kan altid hoppe ind og sige hej i en af vores lokale afdelinger i nærheden af dig. Så tager vi et kig på, hvad det er du har spørgsmål om.

Kontakt os

{{ actionLabel }}