Materialehejs

Filtre (0)

Type


Gipshejs

Gipshejs

Ref.. 072-0053

Maksimal løftehøjde (m) : 3.2
Maksimal lastevolumen (kg) : 70

Flere oplysninger

fra:

467,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Materialehejs > 295 kg

Materialehejs > 295 kg

Ref.. 059-0019

Vægt (kg) : 172
Maksimal løftehøjde (m) : 6.3

Flere oplysninger

fra:

453,75 kr.
* Inkl. moms/dag
Materialehejs

Materialehejs

Ref.. 059-0024

Vægt (kg) : 118
Maksimal løftehøjde (m) : 2.97

Flere oplysninger

fra:

493,75 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Leje af materialehejs og gipshejs

Materialehejs og gipshejs udlejning

Hos Loxam kan du leje materialehejs og gipshejs til alle typer projekter. Du kan både leje materiel, om du er privatperson eller virksomhed. Her på siden finder du både materialehejs og gipshejs udlejning, som kan bruges til at montere gipsplader, krydsfiner i loftet, isoleringsmaterialer og skrå vægge. Vi har også materialehejs i flere størrelser, som er særligt egnet til tunge belastninger, som er manøvredygtige og kan arbejde i svært tilgængelige områder og døråbninger i forbindelse med installation og montage af materialer i højden. Desuden har vi palleløftere, som kan transportere tunge paller fra a-b og trækvogne med bremser, som kan transportere materiale derhen, hvor de skal stå.

 

God ergonomisk arbejdsstilling

Når du beskæftiger dig med tunge ting, er det altid vigtigt at sikre en god ergonomisk arbejdsstilling. På den måde mindsker du lasten på dig selv og særligt din ryg. Hos Loxam kender vi vigtigheden af godt ergonomisk udstyr, der gavner i flere henseender. Udover at udstyret skal virke optimalt, må det også gerne gavne ergonomisk, så du slipper for at ødelægge din krop med forkerte løft. Når du lejer materialehejs og gipshejs hos os, får du professionelt udstyr, der virker og som skåner din krop for fejlløft og forkerte stillinger. Lad altid maskinerne gør arbejdet for dig og begynd ikke at forsøge at flytte tungt gods. Når du lejer løftemateriel eller gipshejs udlejning hos Loxam, er du altid sikret professionelt udstyr og dermed en mere ergonomisk arbejdsstilling. Det er vigtigt ikke at udsætte din ryg og krop for tunge løft, men i stedet anvende en materialehejs eller gipshejs, der kan gøre arbejdet for dig, og som ikke overbelaster din krop. 

 

Europas største materieludlejer

Loxam er Europas største materieludlejer med et stort lager og effektiv løftemateriel i sortimentet, som står klar til at hjælpe dig med dine opgaver. Vi har butikker flere steder i landet, så der er en Loxam-forretning i nærheden af dig. Vi har også specialistforretninger, hvor vores specialister står klar til at guide, hjælpe og vejlede dig med den type materiel, som du har brug for. Du er altid velkommen til at kontakte os og stille spørgsmål angående løftemateriel og gipshejs udlejning eller øvrige maskiner. Så vil vores medarbejdere gøre deres bedste for at give dig svar. Leje af materiel er kun et opkald væk! Og vi har 24 timers landsdækkende service. Vi glæder os til at se dig i en af vores butikker og til at betjene dig i Loxam.

Kontakt os

{{ actionLabel }}