LOXAM Rental i Slagelse
Åbningstider mellem jul og nytår
27. dec - 30. dec : 7:00 - 15:00
Adresse: Bogensevej 3, 4200 Slagelse
58 50 31 36
rental-slagelse@loxam.dk

Normale åbningstider
Man – tors: 6:30 – 16:00
Fre: 6:30 – 15:00
Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

58 50 31 36
rental-slagelse@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk
Vores materiel
 
 
Her finder du oversigten over alle vores afdelinger
 
Materieludlejning i Slagelse
Hos LOXAM Rental Slagelse kan du leje kvalitetsmateriel til opgaver inden for bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk. Det samme gælder, hvis du som privatperson for eksempel skal i gang med en større renovering af huset eller sommerhuset. Vi kan imødekomme stort set alle lejebehov samt rådgive dig i en lang række byggetekniske spørgsmål. Kontakt os på telefon 58 50 31 36 eller mail slagelse@loxam.dk for at høre mere og få et godt tilbud på materieludlejning i Slagelse og omegn.

LOXAM materieludlejning - et sikkert valg
LOXAM er din lokale udlejer af materiel til byggeopgaver i Slagelse og omegn. Vi har kontor og lagerfaciliteter i Slagelse og har derfor mulighed for at rykke hurtigt ud og imødekomme selv akut opståede behov, så byggeprocessen ikke går i stå. Ligeledes er du altid velkommen til at kigge forbi vores faciliteter på Bogensevej 3.

Hos LOXAM har vi mange års erfaring i materieludlejning og stort kendskab til hele byggebranchen, hvorfor du trygt kan leje materiel hos os. Vores kompetente medarbejdere kan svare på lang række byggetekniske spørgsmål og rådgive dig om, hvilken maskine og kapacitet der egner sig bedst til den opgave, du står overfor, hvis du selv er i tvivl. Vi sørger altid for, at vores materiel er rengjort, driftsklar og i lovpligtig stand, når du modtager det, så du kan tage det i brug med det samme.

Når du lejer materiel hos LOXAM Rental Slagelse, kan du endvidere være sikker på, at hjælpen aldrig er langt væk. Hvis du mod forventning oplever problemer med dit materiel i løbet af lejeperioden, sender vi en tekniker ud med det samme. Har du opklarende spørgsmål, kan du altid ringe til vores vagttelefon.


Materieludlejning behøver ikke være dyrt og kompliceret
...I hvert fald ikke, hvis du lejer materiel hos LOXAM. Hos os kan du leje kvalitetsmateriel til lave og konkurrencedygtige priser.

Materieludlejning er generelt ofte en bedre og billigere løsning end at investere dyre penge i maskiner, som kan komme til at holde stille en stor del af året, med mindre der kommer lignende opgaver ind. Hos LOXAM får du stor erfaring, kvalitet og lokal tilstedeværelse med oven i hatten.

Overvejer du at leje materiel hos LOXAM? I så fald hører vi meget gerne fra dig. Når vi kender dine behov og ønsker, kan vi i mange tilfælde give dig en endnu bedre og mere præcis pris, så du har noget at regne videre på. Kontakt LOXAM Rental Slagelse på telefon 58 50 31 36 eller mail slagelse@loxam.dk for at få et uforpligtende tilbud på materieludlejning i Slagelse og omegn.


Stort udvalg
For at gøre det lettere og mere overskueligt for dig at finde det rette materiel, har vi inddelt vores maskinpark i følgende kategorier:

-    Jord og anlæg
-    El, varme og luft
-    Grønne områder
-    Lifte
-    Signal og lys
-    Bygningsmateriel
-    Ergonomisk udstyr
-    Professionelt værktøj
-    Bæredygtigt materiel

Kan du ikke finde det materiel, du leder efter, har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvilken maskine der egner sig bedst til den opgave, du står overfor, er du altid velkommen til at kontakte os - så hjælper vi dig videre.

 

Kontakt os

{{ actionLabel }}