Moduler og letvogne

Moduler og letvogne til udlejning

Hos LOXAM er udlejnings-mulighederne mange, hvis du står og mangler moduler, skurvogne eller letvogne til din næste opgave. LOXAM er med sit kæmpe sortiment førende indenfor udlejning af materiel til en lang række brancher, så hos os finder du højest sandsynligt det du har brug for. Står du og mangler moduler og letvogne til udlejning finder du hos os en lang række forskellige muligheder, der med garanti kan imødekomme de fleste behov.

 

Moduler til mange behov

I vores brede sortiment af moduler til udlejning, finder du varianter til en lang række formål. Her finder du både beboelsesmoduler , evakueringmoduler, kontormoduler, mandskabsmoduler, sambyggemoduler, og sanitets-moduler, der kan hjælpe dig med at skabe de optimale rammer og arbejdsbetingelser for både dig og dit mandskab. De mange forskellige moduler, finder du hos os til udlejning, de varierer i størrelse og funktion, så det er nemt at finde den variant, der passer til netop dit og dit mandskabs behov.

 

Har du eksempelvis behov for et 28 m2 stort 10 mands-modul med både bad og toilet, hvor der endvidere er mulighed for tilkøb af pakkeløsninger, som startpakke, rengøringspakke og sikkerhedspakke, så finder du netop en sådan variant her hos os. Hos os har du ligeledes mulighed for at leje beboelsesmoduler, der både er større og mindre end ovenstående, ligesom du blandt andet også finder en lang række muligheder indenfor kontormoduler, miljømoduler og en lang række andre moduler, der kan lette arbejdsgangen på byggepladsen.    

 

Letvogne med flere anvendelsesmuligheder

Ud over vores store udvalg af modulvogne til udlejning, finder du hos LOXAM også flere forskellig letvogne med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Med de mobile letvogne er det nemt at forsyne byggepladsen eller andre områder med de nødvendige faciliteter der skal til for at få arbejdsgangen og hverdagen til at fungere. I vores store sortiment af letvogne finder du varianter til en lang række formål som eksempelvis beboelse, kontor, mandskab samt letvogne med toilet og badefaciliteter. 

LOXAM har en lang række letvogne med forskellige funktioner og størrelser, så vi kan imødekomme de fleste behov. Nogle af vores letvogne er selvforsynende, hvilket vil sige at vognen er udstyret med solceller, så denne ved hjælp af et batteri har strøm til lys og køleskab. Dette kan være en rigtig smart løsning, hvis man befinder sig et sted, hvor det kan være besværligt at få tilgang til strøm.

 

Se dig omkring i vores brede udvalg af modulvogne og letvogne til udlejning, vi er sikre på, vi har en variant, der passer til dit formål.    

Kontakt os

{{ actionLabel }}