LOXAM Rental i Køge
Adresse: Mimersvej 2, 4600 Køge
56 36 54 00
rental-koege@loxam.dk

Normale åbningstider
Man – tors: 6:00 – 16:00
Fre: 6:00 – 15:00
Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

56 36 54 00
rental-koege@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk
Vores materiel
 
 
Her finder du oversigten over alle vores afdelinger
 
Materieludlejning i Køge
Materieludlejning er en god, sikker og nem løsning for både privat- og erhvervskunder - i hvert fald, hvis du lejer dit materiel hos LOXAM Rental i Køge. Vi kan imødekomme stort set alle udlejningsbehov og går gerne den ekstra mil for at finde en løsning, der passer alle parter. Takket være mange års erfaring inden for byggebranchen kan vi desuden rådgive dig i en lang række byggerelaterede spørgsmål. Kontakt os i dag på telefon 56 36 54 00 eller mail rental-koege@loxam.dk for at høre mere om materieludlejning i Køge og omegn.

Materieludlejning hos LOXAM Rental - her kommer kunden først
Hos LOXAM Rental i Køge er vores største succeskriterium glade og tilfredse kunder. Derfor gør vi altid vores ypperste for at finde en løsning, der passer alle parter. Med en maskinpark på mange tusind enheder kan vi imødekomme stort set alle udlejningsbehov og hjælpe dig videre, hvis byggeriet mod forventning er gået i stå eller endnu ikke er sat igang på grund af defekt eller manglende materiel.

For at gøre vores udvalg mere overskueligt, har vi inddelt vores maskinpark i følgende kategorier:

-    Jord- og anlægsmateriel
-    El, varme og luft
-    Grønne områder
-    Lifte
-    Signal og lys
-    Bygningsmateriel
-    Ergonomisk udstyr
-    Professionelt værktøj
-    Bæredygtigt materiel

Kan du ikke finde, hvad du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 36 54 00 eller mail rental-koege@loxam.dk. Så forsøger vi at finde en løsning.

Når du lejer materiel hos LOXAM Rental i Køge, kan du være sikker på, at det er rengjort, driftsklar og i lovpligtig stand, så du kan komme hurtigt videre i byggeprocessen og ikke skal sætte tid af til at eftertjekke maskinerne. Vi gennemgår vores materiel grundigt efter udlån og sørger selvfølgelig for, at det fungerer, som det skal, inden vi lejer det ud igen

Skulle der mod forventning opstå problemer i forbindelse med materieludlejningen hos LOXAM Rental, er hjælpen aldrig langt væk. Vi har kontor og lagerfaciliteter på Mimersvej 2 i 4600 Køge og har derfor mulighed for at rykke hurtigt ud, hvis der bliver behov for det. Ligeledes er du altid velkommen til at komme forbi vores faciliteter eller kontakte os på telefon eller mail. Vores kompetente og erfarne medarbejdere kan svare på alt vedrørende materieludlejning til forskellige byggeopgaver.


Materieludlejning hos LOXAM Rental - her kommer kunden først
Materieludlejning behøver hverken være dyrt eller omstændigt. Hos LOXAM Rental i Køge kan du leje kvalitetsmateriel fra anerkendte producenter til lave og konkurrencedygtige priser - nemt og ligetil. Vi har et stort udvalg af materiel til alle typer opgaver inden for bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk. Find vores samlede udvalg her på siden og kontakt os i dag på telefon 56 36 54 00 eller mail rental-koege@loxam.dk for et uforpligtende tilbud på materieludlejning i Køge og omegn.

Når vi kender dine behov og ønsker, kan vi i mange tilfælde give dig en bedre og mere præcis pris, så du har noget at regne videre på. Kan du ikke finde den maskine, du leder efter, hører vi også meget gerne fra dig, så vi kan finde en løsning.

Velkommen hos LOXAM Rental i Køge - her kommer kunden først!.

Kontakt os

{{ actionLabel }}