Lift udlejning i Fredericia

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

1. juli - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 07.00 – 16.00
Tirsdag: 07.00 – 16.00
Onsdag: 07.00 – 16.00
Torsdag: 07.00 – 16.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

70 27 70 05
access-fredericia@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 
 

Lift udlejning i Fredericia

 

Lift udlejning behøver hverken være dyrt eller kompliceret - i hvert fald ikke, hvis du lejer dit materiel hos LOXAM. Vi gør det fleksibelt, nemt og sikkert at leje materiel til alle typer opgaver i byggebranchen og giver dig altid en god og konkurrencedygtig pris. Frem for at investere store formuer i dyre maskiner og tungt værktøj, du sjældent får brug for, kan du leje det hele hos LOXAM.

LOXAM Access Fredericia er vores lokalafdeling i Fredericia for leje af lifte, minikraner og bemandede liftvogne over kortere eller længere perioder. Se vores maskinudvalg her på siden og kontakt os i dag på telefon 70 27 70 05 eller mail access-fredericia@loxam.dk for et uforpligtende tilbud på materieludlejning i Fredericia og omegn. Vi hjælper dig videre i byggeprocessen.

 

Lift udlejning til arbejdsopgaver i højden

 

LOXAM er din lokale udlejer af lifte til alle typer arbejdsopgaver i højden. Vi har stor erfaring i maskinudlejning til både større og mindre monterings- og renoveringsopgaver i Fredericia og omegn og gør altid vores ypperste for at imødekomme dine ønsker og behov. På vores lagerfaciliteter i Fredericia kan du blandt andet leje:

-    Stabile og manøvredygtige bomlifte i højden 12 til 56 meter
-    Speciallifte i højden 14 til 42 meter
-    Mobile minikraner, som kan løse de opgaver, store maskiner må give op overfor
-    Liftvogne med eller uden fører
-    Trailerlifte fra 12 til 21 meter
-    Saxlifte i 8 til 21 meters arbejdshøjde
-    Manøvredygtige søjlelifte fra 8 til 14 meter
-    Rotationslæssere i højden 21 til 25 meter

Når du lejer materiel hos LOXAM, kan du være sikker på, at det er gennemtjekket for eventuelle fejl, rengjort og i lovpligtig stand, så du kan tage det i brug med det samme. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at leje materiel hos os, hvorfor du altid kan komme i kontakt med en kompetent medarbejder på vores vagttelefon. Hvis uheldet er ude, eller du mod forventning oplever problemer med dit materiel i løbet af lejeperioden, er hjælpen ikke langt væk. Vi holder til på Vejlevej 165, 7000 Fredericia og kan derfor hurtigt rykke ud og udbedre eventuelle fejl.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvilket materiel der egner sig bedst til den arbejdsopgave, du står overfor, er du ligeledes altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 70 05 - så hjælper vi dig videre.

 

Lift udlejning til konkurrencedygtige priser

 

Lift udlejning behøver som sagt ikke være dyrt - i hvert fald ikke, hvis du lejer dit materiel hos LOXAM. Hos LOXAM Access Fredericia kan du derimod leje kvalitetsmateriel fra anerkendte producenter til konkurrencedygtige priser.

Overvejer du at benytte LOXAM til lidt udlejning, hører vi meget gerne fra dig. I første omgang afhænger dagsprisen af, hvilken lift det drejer sig om, og hvor længe du har behov for den. Dog kan vi i mange tilfælde give dig en endnu bedre pris, når vi kender dine behov og ønsker.

Vi sender dig også gerne et uforpligtende tilbud på mail, så du har noget at regne videre på. Kontakt os i dag på telefon 70 27 70 05 eller mail access-fredericia@loxam.dk for at høre mere.

Kontakt os

{{ actionLabel }}