Signal og lysmateriel

Lej signal- og lysmateriel hos LOXAM

Hos Loxam er vi specialister i at udleje udstyr og materiel til erhvervskunder indenfor bygge- og anlægsbranchen, ligesom vi også leverer løsninger til håndværksbranchen og industrien. Det har vi gjort i mere end 50 år, og vi har med tiden etableret os som den 3. største materieludlejer på verdensplan. Vores maskinpark etablerer os med sine 650.000 enheder, som den største af sin slags i Europa, og vi er derfor i stand til at imødekomme de fleste af vores kunders behov og forespørgsler. 

 

Hos os har du mulighed for at leje en lang række forskelligt materiel og udstyr, der hjælper dig med netop dit projekt, så arbejdsgangen bliver så gnidningfri som mulig. Hos os finder du alt fra småt materiel og professionelt værktøj til lifte og kraner. Hos Loxam har du endvidere mulighed for at leje signal og lysmateriel, så du hurtigt kan skabe ordentlige arbejdsforhold på og omkring eksempelvis byggepladsen. Vi har udlejning af både skiltevogne og trafiklys, der kan hjælpe dig med at sikre dine medarbejdere, når de udfører deres arbejde. 

 

Udlejning af skiltevogn

 

Hos Loxam udlejer vi skiltevogne, der kan anvendes på almindelig vej, men også på motorvej. Du har derfor mulighed for at etablere signalering, hvor du har behov for det. De skiltevogne vi udlejer er med hydraulisk løft og er udstyret med fjernbetjening, så der hurtigt og enkelt kan skiftes signalering. Skiltevognen har endvidere tydelig markering og er udstyret med kugletræk. 

 

Med denne type materiel får du mulighed for at sikre dine medarbejdere bedst muligt, når der eksempelvis skal udføres arbejde på motorvej eller andre steder, hvor arbejdet er forbundet med en vis risiko. Der er mulighed for at leje på daglig basis, ligesom du er velkommen til at kontakte din lokale Loxam-forhandler for et tilbud på hele lejeperioden. 

 

Udlejning af trafiklys

 

Hos Loxam udlejer vi også trafiklys og stoplys til signalering på eksempelvis byggepladser eller steder, hvor det kan være nødvendigt at inddrage dele af kørebanen for at etablere optimale arbejdsvilkår. Med den type af trafiklys, vi udlejer, får du mulighed for at kunne trafikregulere trådløst og differentieret. I denne type udstyr finder du blandt andet indbygget GPS-modul, der sikrer en tidsbesparende og nem regulering af trafikken. Stoplyset er endvidere sammenfoldeligt og ganske kompakt i denne tilstand, hvilket gør det nemt og håndterbart at transportere. 

 

Også her har du mulighed for at leje udstyret på daglig basis, ligesom du altid kan få et tilbud på hele perioden. 

Kontakt os

{{ actionLabel }}