LOXAM Rental i Viborg
Åbningstider mellem jul og nytår
27. dec - 30. dec : 7:00 - 15:00
Adresse: Jegindøvej 25, 8800 Viborg
87 25 84 00
rental-viborg@loxam.dk

Normale åbningstider
Man – tors: 6:30 – 16:00
Fre: 6:30 – 15:00
Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

87 25 84 00
rental-viborg@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk
Vores materiel
 
 
Her finder du oversigten over alle vores afdelinger
 
Materieludlejning i Viborg
LOXAM Rental er din lokale udlejer af materiel til byggeopgaver i Viborg og omegn. Tilsammen har vi 50 års erfaring i maskinudlejning og kan imødekomme stort set alle udlejningsbehov. Med kontor og lagerfaciliteter på Jegindøvej 25 har vi mulighed for at assistere dig gennem hele byggeprocessen og rykke hurtigt ud, hvis det bliver nødvendigt.

Kontakt os i dag på telefon 87 25 84 00 eller mail viborg@loxam.dk for et uforpligtende tilbud på materieludlejning i Viborg og omegn. Vi hjælper dig videre!


Materieludlejning til gode priser
Materieludlejning behøver ikke være dyrt og omstændigt. Hos LOXAM Rental Viborg kan du leje kvalitetsmateriel til konkurrencedygtige priser, uanset hvilken byggeopgave du står overfor. Vi har en bred maskinpark med både småt og stort materiel fra anerkendte producenter, som vi kan stå 100% indenfor.

Skulle der mod forventning opstå problemer i løbet af lejeperioden, sender vi selvfølgelig en tekniker ud med det samme, hvorfor materieludlejning hos LOXAM i mange tilfælde kan være en bedre forretning end at investere i maskinerne selv. Dels fordi de risikerer at komme til at holde stille en stor del af året, dels fordi alt materiel kræver vedligeholdelse og reparationer.

Prisen for materieludlejning hos LOXAM Rental Viborg afhænger selvfølgelig først og fremmest af, hvilke maskiner du har behov for at leje og hvor længe. Når vi kender dine behov og ønsker, kan vi dog i mange tilfælde give dig en endnu bedre pris. Derfor hører vi meget gerne fra dig på telefon 87 25 84 00 eller mail viborg@loxam.dk, hvis du overvejer at leje materiel hos LOXAM.


LOXAM - et sikkert valg
Hos LOXAM har vi mange års erfaring i maskinudlejning og stort kendskab til hele byggebranchen. Med 1.100 afdelinger i 30 lande og 11.000 ansatte er vi den 3. største materieludlejer på verdensplan med kunder inden for alle dele af byggebranchen. Er byggeprocessen gået i stå på grund af en defekt maskine eller et uforudset problem, kan vi hjælpe dig videre. Vores lokale tilstedeværelse i Viborg betyder, at vi altid er tæt på og kan rykke hurtigt ud. Ligeledes er du altid velkommen til at komme forbi vores kontor og lagerfaciliteter på Jegindøvej 25.

Her på siden finder du blandt andet:

-    Jord- og anlægsmateriel
-    Lifte og platforme til arbejdsopgaver i højden
-    Bygningsmateriel, herunder pumper, betonmateriel, stilladser og hegn
-    Professionelt værktøj
-    Udstyr og og løsninger til midlertidige installationer på byggepladsen, herunder materiel til opvarmning, lys, klimaanlæg, ekstra strømforsyning, signaludstyr og kompressorer
-    Signal- og lysmateriel
-    Ergonomisk udstyr
-    Materiel til grønne områder
-    Bæredygtigt materiel

Når du lejer materiel hos LOXAM Rental Viborg, kan du være sikker på, at det er rengjort, driftsklar og i lovpligtig stand, så du kan tage det i brug med det samme, og byggeriet ikke bliver forsinket mere end højst nødvendigt. Vi gennemgår vores materiel med jævnlige mellemrum, hvorfor du kan være helt tryg ved at leje materiel hos.

Hvis du mod forventning oplever problemer med dit materiel i løbet af lejeperioden, sender vi selvfølgelig en tekniker ud med det samme. Alternativt kan du altid kontakte en af vores kompetente medarbejdere på vores vagttelefon. 

Kontakt os

{{ actionLabel }}