billede af loxam's i aarhus s

Afdelingen er en LOXGREEN afdeling, som er specialister i emissionsfrit materiel

Maskinudlejning og materieludlejning i Aarhus

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

1. juli - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.30 – 16.00
Tirsdag: 06.30 – 16.00
Onsdag: 06.30 – 16.00
Torsdag: 06.30 – 16.00
Fredag: 06.30 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

86 28 15 99
aarhus-rental@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Materieludlejning Aarhus Syd

Hos LOXAM Rental Aarhus Syd finder du alt i maskinudlejning til dine byggeprojekter. Vi har det, du har brug for, uanset om du mangler værktøj til mindre, private projekter eller maskiner til de helt store erhvervsopgaver. Med et lager, der tæller mere end 650.000 enheder, finder du alt i materieludlejning hos os.

I vores store udvalg af materieludlejning finder du bl.a. lifte, bygningsmateriel og maskiner til grønne områder - alt sammen af høj kvalitet. Med vores maskinudlejning i Aarhus S oplever du samtidig vores gode service. Vi udlejer nemlig vores maskiner med risikodækning, og vi kommer gerne ud og servicerer på byggepladsen gennem hele projektet. 

Har du spørgsmål til vores maskinudlejning? Vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, der passer netop dig og dine bygge- og anlægsprojekter bedst. Ring til os på telefon 86 28 15 99 eller skriv til mailadressen aarhus-rental@loxam.dk for at høre mere om dine muligheder med lokal materieludlejning i Aarhus S. 

 

Lokal maskinudlejning til private og erhverv

 

Hos os finder du materieludlejning til både private og erhverv. Du vil opleve, at vi har et bredt kendskab til byggeprojekter inden for forskellige brancher. Det betyder, at vi kan give dig kompetent rådgivning i forbindelse med alle dine projekter. 

Mangler du en enkelt maskine eller et værktøj til dit byggeprojekt? Eller står du og skal bruge maskiner til en stor byggeplads? Lad os endelig høre, hvad du har brug for og til hvilket formål. Vi finder altid den løsning, der matcher netop dine behov. 

I vores lokalafdeling i Aarhus S kan du nemt og bekvemt leje maskiner og materiel til dit projekt. Med vores materieludlejning modtager du altid vores velkendte lokale og personlige service, for med vores erfaring og branchekendskab hjælper vi dig altid godt i gang.

 

Derfor skal du leje maskiner og materiel

 

Materieludlejning rummer mange fordele for dig. Med maskinudlejning hos LOXAM Rental Aarhus Syd bliver det ikke nemmere at få adgang til alle tænkelige maskiner til jord- og anlægsarbejde, materiel til grønne områder og meget mere. 

Du har nok prøvet at investere i maskiner, som du kun bruger ganske få gange. Eller du oplever måske, at materiel kræver en del vedligeholdelse. Det er ærgerligt at miste både penge og tid på maskiner. Derfor er leje af materiel en rigtig god løsning for dig. Med vores brede sortiment af maskiner i Aarhus S ved du altid, hvor du finder lige det, du skal bruge. 

Du slipper samtidig for det tidskrævende vedligeholdelsesarbejde. Vi sørger nemlig for, at maskinerne er driftsklare og i lovpligtig stand, når du lejer dem. Maskinerne bliver gjort klar til brug, så du kan udføre dit arbejde sikkert og nemt.

 

Derfor skal du leje maskiner og materiel

 

Går du med overvejelser om at leje gravemaskiner, teleskoplæssere, værktøj eller noget helt fjerde? Vi hører meget gerne mere om dine behov. I mere end 50 år har vi fundet de bedste løsninger til forskellige kundegrupper. Derfor finder vi også den ideelle løsning for dig med vores maskinudlejning.

Vil du høre mere om dine fordele med materieludlejning hos din lokale LOXAM i Aarhus S, er du altid velkommen til at give os et kald eller sende en mail. 

Vi glæder os til at servicere dig.

Kontakt os

{{ actionLabel }}