Rotationslæssere

Filtre (0)

Type


Rotationslæsser Diesel 25 m 5 t

Forbeholdt erhvervskunder

Rotationslæsser Diesel 25 m 5 t

Ref.. 052-0078

Bredde (m) : 2.49
Højde (m) : 3.05

Flere oplysninger

fra:

11.275,00 kr.
* Inkl. moms/dag
  • STAGE V
Rotationslæsser Diesel 26 m 6 t Stage 5

Forbeholdt erhvervskunder

Rotationslæsser Diesel 26 m 6 t Stage 5

Stage 5 - Mulighed for hybrid

Ref.. 052-5081

Bredde (m) : 2.5
Højde (m) : 3.1

Flere oplysninger

fra:

12.153,75 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Rotationslæsser udlejning

Har du brug for at kunne arbejde oppe i højden? Eller hejse paller og andet op? Så har vi det helt rigtige udstyr til dig.

Her på siden finder du vores rotationslæssere til leje. Det er et fleksibelt arbejdsudstyr til dig, der har brug for flere funktioner i én. Du kan leje den maskine, der passer bedst til dit projekt – og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den rigtige variant.

 

Hvilke rotationslæssere kan du leje hos os?

Hos Loxam kan du leje to forskellige varianter:

 

  • ● Rotationslæsser med en arbejdshøjde på 21 meter og maksimal løftekapacitet på 5000 kg. Bruger diesel.
  • ● Rotationslæsser med arbejdshøjde på 25 meter og maksimal løftekapacitet på 4000 kg. Bruger diesel.

 

Fælles for begge typer er deres rummelige kabine, der sikrer dig et godt udsyn over arbejdet, samtidig med at den ergonomiske betjening giver dig et sikkert og komfortabelt arbejdsmiljø. Begge er dog forbeholdt erhvervskunder.

 

Rotationslæsser klarer de mest krævende opgaver

Skal du bruge en rotationslæsser med høj ydeevne? Så er vores materiel det rigtige for dig. Uanset om du vælger den ene eller anden model, klarer de selv meget krævende opgaver. Og den store fordel er, at du med en rotationslæsser har udstyr, der klarer flere funktioner.

På den måde skal du ikke leje flere forskellige maskiner, men kan måske nøjes bare med en. Når du lejer en rotationslæsser hos os, får du både en kran, palleløfter og platform i samme omgang.

Al vores materiel er i høj kvalitet, fordi vi hos Loxam ønsker at give vores kunder de bedste muligheder for at udføre byggeopgaver på en sikker og effektiv måde.

 

Få rådgivning og sparring fra vores faglige team

Når du lejer maskiner hos os, kan du være sikker på, at du får topkvalitet. Vi gennemgår og tjekker ofte vores udstyr, så vi altid kan give vores kunder det bedste. Det er også din garanti for, at du altid lejer maskiner, der leverer et godt stykke arbejde.

Selvom vi kun udbyder leje af to forskellige rotationslæssere, kan det alligevel være svært at vide, om du skal vælge den ene eller anden. Vores team har stor viden og erfaring med al materiel – derfor kan du altid trække på vores viden, når du ønsker at leje gennem os.

 

Find en Loxam-afdeling tæt på dig

Hvad enten du har brug for at leje materiel på Sjælland, Fyn eller i Jylland, har vi gjort det let for dig.

Vi råder over intet mindre end 27 afdelinger rundt om i landet. Derfor kan du hurtigt finde en Loxam-afdeling tæt på dig, så du hurtigt kan komme i gang med et byggeprojekt.

Alle vores afdelinger tilbyder de samme konkurrencedygtige priser, så du ikke skal være bekymret for, om du skal betale mere ét sted frem for et andet. Prisen på leje af en rotationslæsser afhænger af, hvilken model du skal bruge, og om du skal bruge den i en kortere eller længere periode. Sammen fastsætter vi en konkret pris ud fra dit behov.

 

Har du spørgsmål til leje af en rotationslæsser?

Vi sidder klar til at hjælpe dig, uanset om du ønsker et tilbud på leje, eller andre spørgsmål trænger sig på.

Du er velkommen til at kontakte os per telefon 70 15 44 00. Men du kan også skrive til os via vores kontaktformular, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontakt os

{{ actionLabel }}