Maskinudlejning og materieludlejning i Holbæk

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.00 – 15.30
Tirsdag: 06.00 – 15.30
Onsdag: 06.00 – 15.30
Torsdag: 06.00 – 15.30
Fredag: 06.00 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

59 44 38 00
rental-holbaek@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk
billede en mand der sliber kanterne på et gulv med en Loxam At Home kantsliber
LOXAM At Home

Lej grej til dit projekt med LOXAM At Home

Står du med et istandsættelsesprojekt? Skal du ordne vægge og lofter, slibe gulve? Eller skal sofaen, bilsæderne, madrassen og måske tæppet renses? Vi har fået nye maskiner hjem, som du kan leje nu.

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Materieludlejning Holbæk

 

Mangler du materiel til en byggeopgave i Holbæk eller omegn? Så kan vi hjælpe. Hos LOXAM Rental Holbæk kan du leje kvalitetsmateriel til lave og konkurrencedygtige priser. Vi råder over en stor flåde af materiel til byggebranchen og kan levere maskiner til hele Vest- og Midtsjælland. Vores kompetente medarbejdere har over 15 års erfaring inden for materieludlejning og et stort kendskab til lokalområdet. Du kan derfor trygt leje materiel hos os. Kontakt LOXAM Rental i dag på telefon 59 44 38 00 eller mail holbaek@loxam.dk for et uforpligtende tilbud på materieludlejning i Holbæk og omegn.

 

Materieludlejning til private og erhverv

 

Er byggeriet gået i stå på grund af defekt materiel eller et uforudset problem på byggepladsen? Måske står du over for en større renovering af huset, men mangler det rette materiel for at komme i gang? Hos LOXAM Rental kan du leje kvalitetsmateriel til større og mindre byggeopgaver - over længere og kortere perioder. Vi kan hjælpe dig videre, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde.

Med en maskinpark på mange tusind enheder og en god portion erfaring inden for byggeri og materieludlejning kan vi imødekomme stort set alle behov. Kan du ikke finde det, du leder efter her på siden, har du spørgsmål eller brug for et råd, er du altid velkommen til at kontakte en af vores kompetente medarbejdere på telefon 59 44 38 00.

Foretrækker du et fysisk møde? Kig forbi vores kontor og lagerfaciliteter på Rebslagervej 3 i 4300 Holbæk. Vi glæder os til at møde dig!

 

Materieludlejning hos LOXAM Rental - et sikkert valg

 

Hos LOXAM Rental kan du leje materiel til alle typer byggeopgaver sikkert, nemt og lokalt. Vi holder til på Rebslagervej 3 i 4300 Holbæk og har derfor mulighed for at assistere dig gennem hele byggeprocessen og følge byggeriet helt til dørs, hvis der er ønske om det. Vores lokale tilstedeværelse i Holbæk betyder samtidig, at vi kan imødekomme selv akutte behov og rykke hurtigt ud, hvis der opstår problemer i forbindelse med maskinudlejningen. Ligeledes er du altid velkommen til at komme forbi vores kontorer og lagerfaciliteter.

Efter udlån gennemgår og kontrollerer vi vores materiel grundigt for eventuelle skader og fejl. Når du lejer materiel hos LOXAM Rental kan du derfor være sikker på, at det er rengjort, driftsklar og i lovpligtig stand. Det betyder, at du kan tage det i brug med det samme og komme hurtigt videre i byggeprocessen.

Materieludlejning behøver med andre ord ikke være kompliceret eller omstændigt - i hvert fald ikke, hvis du lejer materiel hos LOXAM Rental i Holbæk.

 

Stor erfaring

 

Hos LOXAM Rental Holbæk har vi over 15 års erfaring inden for materieludlejning til alle dele af byggebranchen. Det betyder dels, at du kan være helt tryg ved at leje materiel hos os, dels at vi kan rådgive dig i en lang række byggerelaterede spørgsmål. Er du i tvivl om, hvilken maskine der egner sig bedst til en bestemt opgave? Har du spørgsmål til teknik og drift? Vores kompetente og servicemindede hold af medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig videre. Kontakt os i dag på telefon 59 44 38 00 eller mail holbaek@loxam.dk

Har du spørgsmål til lejebetingelser, faktura mm., er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os. LOXAM Rental er din lokale udlejer af materiel til byggepladsen!. 

Kontakt os

{{ actionLabel }}