Trailerlifte

Filtre (0)

Type


  • LOXGREEN
Trailerlift Elektrisk/Batteri 10-12 m

Trailerlift Elektrisk/Batteri 10-12 m

Ref.. 049-0052

Kurvens bredde (m) : 0.85
Maks vægt i kurv (kg) : 200

Flere oplysninger

fra:

2.862,50 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Trailerlift Elektrisk/Batteri 13-15 m

Trailerlift Elektrisk/Batteri 13-15 m

Ref.. 049-0053

Kurvens bredde (m) : 0.7
Maks vægt i kurv (kg) : 225

Flere oplysninger

fra:

3.338,75 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Trailerlift Elektrisk/Batteri 15-18 m

Trailerlift Elektrisk/Batteri 15-18 m

Ref.. 049-0054

Kurvens bredde (m) : 0.8
Maks vægt i kurv (kg) : 200

Flere oplysninger

fra:

3.945,00 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Trailerlift udlejning

Trailerlift udlejning til arbejdsopgaver i højden

En trailerlift er en fleksibel og multifunktionel løsning, som du kan anvende til stort set alle kortvarige arbejdsopgaver i højden, både private og erhverv. Det drejer sig blandt andet om:

  • Beskæring af træer og høj beplantning

  • Montering og maling af vinduer

  • Renovering og maling af facade og udhæng

  • Rens og renovering af tagrender med trailerlift

  • Adgang til højtliggende repos

  • Installationsopgaver


Uanset om det er til dit projekt, kan en trailerlift være en ideel løsning.

Har du brug for at leje en mobil trailerlift til diverse bygge- og renoveringsopgaver i højden? Så kan vi hjælpe. Hos LOXAM har vi et stort udvalg af batteridrevne trailerlifte i arbejdshøjder fra 10 til 18 meter, som er nemme at håndtere og opstille det ønskede sted. Vores mindre trailerlifte har endvidere en lav egenvægt, som kan trækkes af de fleste varebiler. Det betyder, at du selv kan afhente og levere liften efter behov samt transportere den fra A til B.


Da alle vores trailerlifte er batteridrevne, kan de opstilles indendørs såvel som udendørs. De er den perfekte løsning for opgaver, der kræver en stabil platform i højden.

Vi står klar til at hjælpe med udlejning af trailerlifte til alle arbejdsopgaver

Når du lejer hos os, kan du være sikker på at få en driftssikker, pålidelig og stabil trailerlift, som er nem at opstille og tilmed kan komme gennem smalle passager. Vores trailerlifte er ideelle for både private og kommercielle brugere, hvilket betyder, at du kan koncentrere dig 100% om den arbejdsopgave, du står overfor.
 

Hvis du mod forventning skulle opleve problemer med liften uden for almindelig arbejdstid, kan du kontakte os døgnet rundt på vores vagttelefon. Den er den høje service du får, når vælger udlejning af trailerlift hos Loxam.
 

Er du i tvivl om hvilken type lift, der matcher dit behov bedst, er du også altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står altid klar til at guide, rådgive og svare på spørgsmål.
 

Altid gode udlejningspriser på trailerlift udlejning

LOXAM udlejer maskiner og materiel til byggeri, nedrivning og renovering. Vi har afdelinger i hele landet og er blandt andet førende inden for udlejning af maskiner og trailerlifte til den offentlige sektor, bygge- og anlægssektoren, servicesektoren og eventsektoren. Når du lejer hos os, kan du være sikker på at få en pålidelig og kraftfuld trailerlift- til en god og fornuftig dagspris.


De angivne priser her på siden for én dags leje på trailerlifte. Ønsker du at leje en trailerlift eller anden maskine over flere dage eller en længere periode, får du naturligvis en samlet pris for hele lejeperioden.


Klik ind på den enkelte lift for at se specifikationer, regler for brug og sikkerhedsoplysninger.

Hvad koster det at leje en trailerlift?

Skal du leje en traierlift til dit projekt, så starter priserne fra omkring 2200 kr. ekskl. moms og op til 3500 kr. ekskl. moms pr. dag. Vores trailerlifte er perfekte til renoveringsopgaver i højden, beskæring af træer og grønt.

Må jeg godt bruge en trailerlift?

Alle personer kan bruge en trailerlift. Det kræver ikke certifikat eller uddannelse. Du skal være opmærksom på vægten af trailerliften i forhold til trailerkørekort.

Skal jeg have trailerkørekort til trailerlift?

Hvis du har brug for at køre med tungt læs som fx trailer, hvor bil og anhænger tilsammen vejer mere end 3.500 kg, skal du have et trailerkørekort (Kategori B+ eller BE). Med et kørekort kategori BE har du ret til at køre med en samlet totalvægt på op til 7.000 kg. Men husk at anhængerens faktiske totalvægt ikke må overstige bilens tilladte koblingsvægt. Siden 19. januar 2013 har det været muligt at tage et kørekort kategori B+. Det giver dig lov til at køre med bil og anhænger, der har en samlet totalvægt på op til 4.250 kg. Se gældende regler på sikkertrafik.dk.

Kontakt os

{{ actionLabel }}