LOXAM Rental i Esbjerg
Åbningstider mellem jul og nytår
27. dec - 30. dec : 7:00 - 15:00
Adresse: Smedevej 1, 6710 Esbjerg
76 10 48 10
rental-esbjerg@loxam.dk

Normale åbningstider
Man – tors: 6:30 – 16:00
Fre: 6:30 – 15:00
Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

76 10 48 10
rental-esbjerg@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk
Vores materiel
 
 
 
Her finder du oversigten over alle vores afdelinger
 
Materieludlejning ved LOXAM Rental i Esbjerg
LOXAM har afdelinger rundt i hele verden og er den 3. største materieludlejer på verdensplan. Vi har derfor mange afdelinger i Danmark, og Esbjerg er ikke en undtagelse. Vi sørger for at gøre det lettilgængeligt for kunden at søge professionel vejledning til materieludlejning. LOXAM sætter en dyd i den personlige rådgivning, hvor vores veluddannede medarbejdere sætter sig ind i kundens behov og ønsker til materieludlejning. Vi tager os altid god tid, da vores fornemmeste opgave er, at kunden går fra vores afdeling med en god oplevelse og mere viden om maskinudlejning samt hvilket materiel, der er relevant for kundens arbejdsområde. Vores kunder er yderst tilfredse med LOXAM Rental i Esbjerg, som tydeliggøres gennem rosende ord og et overtal af femstjernede bedømmelser.

LOXAM er mere end bare maskinudlejning
Har en kunde benyttet sig af vores maskinudlejning, og skulle der opstå spørgsmål, så er den lokale LOXAM i Esbjerg tæt på. Her står vi altid klar til at hjælpe kunden med stort som småt, som vi oplever, at kunden finder en tryghed i. LOXAM har også et intelligent team, som sidder klar ved telefonen til at hjælpe - en LOXAM-medarbejder er altid lige ved hånden. Den service vægter vores kunder højt. LOXAM tilbyder derfor ikke kun maskinudlejning, men også en professionel vejledning når kunden har brug for det. Helt ekstraordinært har vi en 24 timers landsdækkende service, da vi bestræber os på den gode kundeoplevelse, som ofte medfører, at vores kunder vender tilbage, når de skal benytte maskinudlejning igen.

Et bredt udvalg af materiel
Vi har erfaret, at vores kunder er forskellige, derfor er efterspørgslen på maskiner til materieludlejning ikke ens, hvorfor har vi et bredt sortiment af materiel på tværs af brancher og sektorer. LOXAM tilbyder materieludlejning til både den offentlige- og private sektor og har maskiner til forretningsområder inden for blandt andet industri og service, landbrug og events. Når det kommer til bygge og anlæg, grønne områder og infrastruktur er LOXAM også kundens foretrukne valg. Hos den lokale LOXAM-afdeling i Esbjerg kan kunden se vores store udvalg af materiel, som vi med stolthed viser frem og fortæller om. LOXAM er blandt andet specialister inden for udlejning af liftvogne, moduler, letvogne og containere. Et stort ekspertiseområde er også LOXAM ON-SITE hvor alt det praktiske på byggepladsen, som almindeligvis håndteres af flere forskellige underentreprenører, klares af LOXAM

Materieludlejning hvor sikkerhed, kvalitet og miljø er nøgleordene
Vores maskiner er af god kvalitet og nemme at betjene, da vi ved, at flere medarbejdere ofte skal instrueres i, hvordan produktet fungerer. Når kunden benytter sig af vores maskinudlejning, sørger vi for at gøre det håndterligt at komme hurtigt i gang. Samtidig er det vigtigt for os, at vi videregiver vores kyndige viden, om det materiel der udlejes, så kunden er klædt på til at anvende den givne maskine. Ledelsen i LOXAM arbejder hver dag på at sikre, at kundernes krav om kvalitet, miljøbevidsthed og sikkerhed efterleves, hvor sikkerhed i forhold til vort materiel, ydelser, udstyr og håndtering er i højsædet. LOXAM er ISO certificeret, som er et bevis på, at kunden kan benytte sig af LOXAMs maskinudlejning uden bekymringer om kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, eftersom de internationale standarder inden for disse områder overholdes.


 

Kontakt os

{{ actionLabel }}