El-tavler og kabler

Filtre (0)

Type


El-kabel 230V 10A 25m

fra:

81,25 kr.
* Inkl. moms/dag
El-kabel 400V 16A 25m

fra:

95,00 kr.
* Inkl. moms/dag
El-kabel 400V 32A 25m

fra:

107,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Eltavle 16A

fra:

147,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Eltavle 32A

fra:

160,00 kr.
* Inkl. moms/dag
Eltavle 63A

Eltavle 63A

Ref.. 039-0032

Intensitet (A) : 63

Flere oplysninger

fra:

212,50 kr.
* Inkl. moms/dag
El-kabel 400V 63A 25m

fra:

237,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Eltavle 125A

Eltavle 125A

Ref.. 039-0033

Intensitet (A) : 125

Flere oplysninger

fra:

460,00 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Eltavle udlejning

Flytbar el-tavler og kabler til byggepladsen - Lej det hele LOXAM

Mobile el-tavler og kabler er vigtigt på en byggeplads, så du kan bruge maskiner og værktøj. Hos LOXAM har et stort udvalg af forskelligt udstyr til strøm, herunder flytbare el-tavler og kabler. Vi er nemlig Europas største og mest erfarne udlejer af maskiner, værktøj og tilbehør. Derfor er du sikker på at leje de helt rigtige mobile el-tavler og kabler med en god vejledning fra vores specialiserede medarbejdere.

 

Vi går meget op i, at vores udstyr fungerer optimalt, da det også er vores kunders udstyr. Derfor er du helt sikker på, at udstyret virker og er velholdt. Det er uanset om du mangler el-tavler og kabler til byggepladsen eller andet udstyr. Når du lejer udstyr hos os, er du sikret udstyr af høj kvalitet. Dermed sikrer du dig den bedste produktivitet og effektivitet på byggepladsen. 

 

Lej nemt mobile el-tavler og kabler hos LOXAM

Det er nemt at leje mobile el-tavler og kabler til byggeri eller nedhejsning. Find det udstyr, du skal bruge, og reservér det online. Herefter kan du hente det lejede udstyr hos din nærmeste LOXAM-afdeling, hvor du samtidig betaler for lejen. Når du er færdig med udstyret, afleverer du det blot tilbage til din lokale afdeling igen.

 

Døgnservice på vores mobile el-tavler og kabler

Hvis du er uheldig at opleve driftsstop, så har vi en vagttelefon, du kan altid kan ringe til hele døgnet. For selvom vi vedligeholder og servicerer vores mobile el-tavler og kabler løbende, så kan der opstå problemer eller nedbrud på vores udstyr.

 

Vi står altid klar til at hjælpe

Vi er europas største udlejer, og i Danmark har vi altid en afdeling lige i nærheden af dit byggeri. Hos LOXAM kan du leje alle former for maskiner, værktøj og tilbehør til byggepladsen. På denne måde går du ikke ned på udstyr, men skal heller ikke tænke på drift, vedligeholdelse og opbevaring af dit udstyr. Vi sikrer dig one-point-of-contact på dine sager.

 

Kontakt os på telefon eller mail, hvis du vil vide mere eller ønsker at leje vores el-tavler og kabler. Vi råder og vejleder dig i at finde det rette udstyr til dine behov og giver en god pris for leje over længere perioder. 

Kontakt os

{{ actionLabel }}