Maskinudlejning og materieludlejning i Roskilde

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.00 – 16.00
Tirsdag: 06.00 – 16.00
Onsdag: 06.00 – 16.00
Torsdag: 06.00 – 16.00
Fredag: 06.00 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

46 75 56 44
rental-roskilde@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Maskin- og materieludlejning Roskilde

 

Loxam er din lokale udlejer af materiel til byggepladsen. Vi har mange års erfaring i materialeudlejning til alle typer arbejdsopgaver inden for byggeri, anlæg, industri og håndværk. Frem for at investere penge i tungt materiel med risiko for ikke at kunne tjene dem ind igen, kan du leje materiel hos LOXAM - til lave og konkurrencedygtige priser. Med en maskinpark på i alt 650.000 enheder kan vi imødekomme både store og små lejebehov. Vi har kontorer og lagerfaciliteter på Store Hedevej 3, 4000 Roskilde, hvorfor hjælpen aldrig er langt væk, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med materieludlejningen hos LOXAM.

Kontakt LOXAM Rental Roskilde i dag på telefon 46 75 56 44 eller mail roskilde@loxam.dk for at høre mere. Vi hjælper dig videre.

 

Materieludlejning behøver ikke være kompliceret

 

Hvem siger, at materieludlejning behøver at være kompliceret? Hos LOXAM kan du leje materiel til alle bygge- og renoveringsopgaver nemt, fleksibelt og til konkurrencedygtige priser. Vi udlejer både småt og stort materiel over længere og kortere perioder og kan også imødekomme akutte behov, da vi har kontorer og lagerfaciliteter i Roskilde. Det betyder også, at hjælpen aldrig er langt væk, hvis du mod forventning oplever problemer i forbindelse med materieludlejningen.

Når du lejer materiel hos LOXAM, kan du dog være sikker på, at dit materiel er driftsklar, rengjort og i lovpligtig stand, så du kan tage det i brug med det samme. Vi gennemgår vores materiel grundigt med jævnlige mellemrum for at være sikker på, at det fungerer, som det skal. Du kan derfor trygt leje både småt og stort materiel hos LOXAM.

Skulle der mod forventning opstå problemer i løbet af lejeperioden, sender vi selvfølgelig en tekniker ud med det samme, så byggeprocessen ikke går i stå. Ligeledes kan du altid få fat i en vores kompetente medarbejdere på vores vagttelefon, hvis du har spørgsmål eller lignende.

 

Stort udvalg til konkurrencedygtige dagspriser

 

Hos LOXAM har vi mange års erfaring i maskinudlejning og stort kendskab til hele byggebranchen, hvorfor vi kan rådgive dig i stort set alle spørgsmål vedrørende materiel til byggeopgaver. Vigtigst af alt kan vi med en maskinpark på over 650.000 enheder imødekomme stort set alle lejebehov. Her på siden finder du blandt andet:

- Jord- og anlægsmateriel
- Lifte og platforme
- Bygningsmateriel, herunder pumper, betonmateriel, stilladser og hegn
- Professionelt værktøj
- Udstyr og og løsninger til midlertidige installationer på byggepladsen, herunder materiel til opvarmning, lys, klimaanlæg, ekstra strømforsyning, signaludstyr og kompressorer
- Signal- og lysmateriel
- Ergonomisk udstyr
- Materiel til grønne områder

I vores bæredygtige kategori har vi samlet alle vores batteridrevne maskiner, som er mere skånsomme over for natur og miljø. Det drejer sig blandt andet om materiel til jordflytning, pladevibratorer, lifte, minikraner, grave- og læssemaskiner.

Overvejer du at leje materiel hos LOXAM Rental Roskilde, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Det kræver dog, at vi kender dine ønsker og behov. Ring til os på telefon 46 75 56 44 eller send en mail til roskilde@loxam.dk for at få et uforpligtende tilbud på materieludlejning i Roskilde og omegn. Vi hjælper dig videre i byggeprocessen.

Kontakt os

{{ actionLabel }}