Fliselægger

Filtre (0)

Type


Kantstenstang

fra:

397,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Sugekop

Forbeholdt erhvervskunder

Sugekop

Ref.. 076-0079

Flere oplysninger

fra:

422,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Fliselægger 100 kg

fra:

276,25 kr.
* Inkl. moms/dag
Vakuumløfter

Forbeholdt erhvervskunder

Vakuumløfter

Ref.. 076-0074

Flere oplysninger

fra:

1.475,00 kr.
* Inkl. moms/dag
Fliselægger Vakuumløfter

fra:

1.070,00 kr.
* Inkl. moms/dag
Vakumløfter

Forbeholdt erhvervskunder

Vakumløfter

Ref.. 027-0050

Flere oplysninger

fra:

1.336,25 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Leje af fliselægger og vakuumløfter

Fliselægger, kantstenstang, vakuumløfter udlejes

Hos Loxam har vi i mere end 50 år arbejdet med maskiner- og materiel udlejning og salg. Vi er dedikerede eksperter i at udleje udstyr til private og erhverv indenfor al byggebranche og anlægningsindustri. Med en maskinpark, der indeholder over 650.000 maskiner og materiel, så er vi den største udlejer i hele Europa.

 

Leder du efter noget helt specifikt, så kan du finde alt, hvad du har behov for hos os. Med vores lange erfaring og ekspertise, vores omfattende maskinpark lager, og lokale afdelinger rundt omkring i Danmark, så er vi i stand til at imødekomme vores kunders behov. Har du brug for en løsning til dit byggeprojekt, så er vi klar til at hjælpe dig.

Hos Loxam kan du leje den fliselægger du har brug for
Vi udlejer ud fra et bredt sortiment - de mindste elementer til de største maskiner - indenfor byggebranchen og al anlægning og håndværk industri. Hos Loxam kan du også leje fliselæggere, kanstenstange, vakuumløftere og mere.

 

Vores fliselæggere gør det nemmere og hurtigere for dig at løse alle typer arbejdsopgaver og byggeprojekter, der har med håndtering af fliser, kantsten og svingsten at gøre. Vores fliselæggere har et indbygget hydraulisk system, der løfter de tunge fliser for dig, så det bliver meget mere effektivt og nemt at flytte eksempelvis store fortovsfliser.

 

Vi har også kantstenstang og vakuumløfter til udlejning

Kantstenstangen er en stor hjælp til at løfte kantsten og fliser og kan monteres direkte på en gravemaskine (som du også kan leje hos os, hvis du mangler). Kantsten Stangen er nem at betjene manuelt og har en automatisk slip og løftefunktion. Det betyder, at du ikke behøver at gå ind og ud af gravemaskinen, for at kunne udføre din arbejdsopgave. Noget der spare både tid, frustration og penge.

 

Du kan også nemt leje en vakuumløfter hos os, når du har brug for den. Her kan du løfte fliser op til 200 kilo, hvilket væsentligt reducerer den byrde det er at arbejde med tunge fliser. Med vakuumløftere får du maksimal udnyttelse, uden at du mærker, at der løftes tunge fliser overhovedet. Samtidigt er løftestangen udarbejdet på sådan en måde, at den ikke påvirkes af det snavs, der ofte forekommer i flisearbejdet.

 

Vi kan hurtigt og kyndigt finde den perfekte maskine til dig

Er du i tvivl om, hvilken maskine, der er bedst for netop det du har brug for, så står vores eksperter altid parat til at hjælpe dig på telefon eller i din lokale Loxam afdeling. Der er også altid mulighed for at leje vores materiel eller maskiner på længere sigt. Så hvis du har brug for maskinen over flere dage eller uger, så kontakt os for information om hele lejeperioden. Det ordner vi hurtigt.

 

Vores ønske er, at have en løsning parat til dig, når du har brug for den. Hvad end du skal bruge en fliselægger, kantstenstang eller vakuumløfter, eller noget helt andet, så har vores mange års samarbejde med vores kunder gjort, at vi har det på lager, som du har brug for.

Kontakt os

{{ actionLabel }}