Filtre (0)

Type


Kapsav Benzin 400 mm

Kapsav Benzin 400 mm

Ref.. 015-0002

Energi : 2-takts benzin
Energi : 2-takts benzin

Flere oplysninger

fra:

711,25 kr.
* Inkl. moms/dag
Kapsav Elektrisk 300 mm

Kapsav Elektrisk 300 mm

Ref.. 015-0016

Energi : Elektrisk

Flere oplysninger

fra:

711,25 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Kapsav Batteri 300 mm

Kapsav Batteri 300 mm

Ref.. 015-8001

Energi : Batteri

Flere oplysninger

fra:

956,25 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Hvilken kapsav skal du vælge?

Kapsave er uundværlige værktøjer til træfældning og beskæring. De findes i flere forskellige typer, inklusive batteridrevne, elektriske og benzin-drevne modeller. Hver type har sine egne fordele og ulemper, og det er vigtigt at vælge den type, der passer bedst til dine behov.

Batteridrevne kapsave er en populær mulighed på grund af deres stille drift og miljøvenlige karakter. De er også nemme at vedligeholde og kræver ikke meget opbevaringsplads. Batteridrevne kapsave er ideelle til lettere opgaver som beskæring og trimning af mindre træer og buske. En af ulemperne ved batteridrevne kapsave er dog, at de har begrænset batterilevetid og dermed begrænset driftstid. Hvis du planlægger at udføre mere omfattende arbejde, kan det være nødvendigt at have flere batterier eller vælge en anden type kapsav.

Elektriske kapsave er også en populær mulighed. De er stærkere end batteridrevne kapsave og er ideelle til større opgaver såsom at skære større træer. Elektriske kapsave er også miljøvenlige og kræver mindre vedligeholdelse end benzin-drevne modeller. En ulempe ved elektriske kapsave er dog, at de kræver en strømkilde, hvilket kan være en udfordring, hvis du arbejder et sted, hvor der ikke er adgang til strøm.

Benzin-drevne kapsave er de kraftigste og mest alsidige kapsave på markedet. De er ideelle til store opgaver, som at fælde store træer og skære brænde. Benzindrevne kapsave er også transportable og kan bruges på steder, hvor der ikke er adgang til strøm. En ulempe ved benzin-drevne kapsave er dog, at de er mere støjende og mere forurenende end batteri- eller elektrisk drevne modeller. 

Uanset hvilken type kapsav du vælger, er det vigtigt at tage hensyn til faktorer som sikkerhed, driftstid og vedligeholdelse. Det er også vigtigt at bruge det rigtige værktøj til den rigtige opgave. Hvis du skal udføre en stor opgave, bør du vælge en kraftigere kapsav, mens mindre opgaver kan udføres med en mindre kapsav.

Kontakt os

{{ actionLabel }}