LOXAM Module Vest
Åbningstider mellem jul og nytår
27. dec - 30. dec : 7:00 - 15:00
Adresse: Baggeskærvej 54, 7400 Herning
97 14 84 00
module-vest@loxam.dk

Normale åbningstider
Man – tors: 7:00 – 16:00
Fre: 7:00 – 15:00
Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

97 14 84 00
module-vest@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk
Vores materiel

Vi er specialiseret i moduler, letvogne og containere

 
 
 
Her finder du oversigten over alle vores afdelinger
 
Leje af containere, modul- og letvogne Jylland og Fyn
Hos LOXAM Modul Vest kan du leje containere, modul- og letvogne til alle typer byggeopgaver i Jylland og Fyn, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vi kan imødekomme stort set alle behov og tilbyder foruden udlejning af containere, moduler og letvogne blandt andet også besigtigelse af opstillingsområder, sikring af jordunderlag, tilslutning af el, vand og kloak, indendørs og udendørs trappeløsninger samt opsætning af bimålere til underleverandører.

Lad os stå for at skræddersy en løsning, der passer til netop dit behov. Vi har kontor og lagerfaciliteter i Herning men dækker hele Jylland og Fyn. Kontakt os i dag på telefon 97 14 84 00 eller mail module-herning@loxam.dk for at høre mere.


Lej containere, moduler og letvogne - sikkert og nemt
En af forudsætningerne for, at et byggeri forløber planmæssigt og i overensstemmelse med de aftaler, der er lavet, er selvfølgelig, at byggepladsen fungerer, som den skal, og at arbejdsfolk har adgang til blandt andet el, vand og kloak samt en modul- eller letvogn med opholdsrum og toilet. Der går med andre ord mange overvejelser og beslutninger forud for selve byggeprocessen, og det kan være svært at holde styr på alle detaljerne og bevare overblikket. Det kan vi imidlertid hjælpe dig med.

Hos LOXAM Modul Vest kan du leje containere, moduler og letvogne til byggeopgaver i hele Jylland og Fyn. Vi hjælper dig hele vejen fra planlægning af byggepladsen frem til opsætning og ibrugtagning og kan imødekomme stort set alle lejebehov. Find vores store udvalg af containere, moduler og letvogne her på siden og kontakt os i dag på telefon 97 14 84 00 eller mail module-herning@loxam.dk for at høre mere. Vi sender dig også gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender dine behov og ønsker.

Containere
Hos LOXAM Modul Øst udlejer vi tre forskellige containerstørrelser - 8 fod, 10 fod og 20 fods containere - som dækker forskellige brugsscenarier:
●    Beredskabscontainer - indeholder førstehjælps- og brandbekæmpelsesudstyr, nødtelefon og forureningsbekæmpelsesmateriel
●    Standard materialecontainer - til opbevaring af værktøj og materialer, leveret med lås og låsebom
●    Isoleret materialecontainer - til opbevaring af møbler og fugtfølsomme materialer, leveret med lås og låsebom
●    Materialecontainer med byggesav - container med sideopluk og åbne ender samt indbygget byggesav, lys og spånsuger

Moduler
Vi udlejer følgende typer af modulvogne:
●    Beboelsesmodul - bruges blandt andet i forbindelse med genhusning og renovering af hus
●    Evakueringsmodul - bruges typisk som mødefacilitet på byggepladsen
●    Kontormodul - bruges som kontor til byggeledelsen
●    Mandskabsmodul - bruges som opholdsrum, indeholder både køkken og toilet
●    Sambyggemodul - bruges til at koble modulvogne sammen i en skurby
●    Sanitetsmodul - bruges som bad- og toiletfacilitet på byggepladsen

Letvogne
Vi udlejer følgende typer af letvogne:
●    Beboelsesletvogne - bruges blandt andet i forbindelse med genhusning og renovering af hus
●    Kontorletvogn - bruges som kontor til byggeledelsen
●    Mandskabsletvogn - bruges som opholdsrum, indeholder både køkken og toilet
●    Letvogn med bad og toilet - bruges som bad- og toiletfacilitet på byggepladsen

Vi hjælper dig hele vejen fra planlægning af byggepladsen frem til opsætning og ibrugtagning og tilbyder foruden udlejning af ovenstående moduler, letvogne og containere blandt andet:
●    Besigtigelse af opstillingsområder
●    Sikring af jordunderlag
●    Tilslutning af el, vand og kloak
●    Indvendige og udvendige trappeløsninger
●    Opsætning af bimålere til underleverandører
●    Førstehjælps- og brandudstyr til byggepladsen

Har du spørgsmål til udvalg, pris, lejebetingelser eller noget helt andet, er du også altid velkommen til at kontakte os - så hjælper vi dig videre efter bedste evne.

Når du lejer containere, moduler eller letvogne hos LOXAM Modul Vest, kan du være sikker på, at det er rengjort og set efter i sømmene af vores dygtige teknikere, så du kan tage det i brug med det samme. Skulle der mod forventning opstå problemer i løbet af lejeperioden, rykker vi selvfølgelig ud med det samme. Vores største succeskriterium er til hver en tid glade og tilfredse kunder.


Stor erfaring
LOXAM Modul Vest er din udlejer af containere, modul- og letvogne til større og mindre byggeopgaver i Jylland og Fyn. Vi er et lille, stærkt team på 7 mand med forskellige kompetencer og arbejdsopgaver samt en fælles målsætning om at være din foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til etablering og drift af byggepladsen. Vi har mange års erfaring og stort kendskab til byggebranchen og de belutningsprocesser, der går forud for ethvert byggeri. Vi kan derfor svare på en lang række spørgsmål og hjælpe dig videre med planlægningen og etableringen af byggepladsen, uanset hvilke udfordringer du måtte stå overfor. 

Vi arbejder hver dag på at blive endnu bedre - det gælder også for LOXAM Modul Øst på Sjælland. Vores største succeskriterium er glade og tilfredse kunder, og vi undersøger derfor altid alle muligheder for at imødekomme netop dit behov, før vi siger nej. Kan du ikke finde, hvad du leder efter, hører vi meget gerne fra dig - så arbejder vi videre på at finde en passende løsning. Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på leje af modulvogne, letvogne eller containere, er du også altid velkommen til at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere kan rådgive dig i en lang række spørgsmål og hjælpe dig videre i byggeprocessen, uanset hvilke udfordringer du måtte stå overfor.

Foruden udlejning af forskellige typer containere, moduler og letvogne, tilbyder vi også:
●    Besigtigelse af opstillingsområder
●    Sikring af jordunderlag
●    Tilslutning af el, vand og kloak
●    Opsætning indvendige og udvendige trappeløsninger
●    Opsætning af bimålere til underleverandører
●    Udlejning af førstehjælps- og brandudstyr til byggepladsen


Kontakt os i dag på telefon eller mail for at høre mere. Vi hjælper dig videre!
 

Kontakt os

{{ actionLabel }}