Filtre (0)

Type


Vibrationstromle 65 cm

Vibrationstromle 65 cm

Ref.. 021-0060

Vægt (kg) : 420
Tromlebredde (mm) : 650

Flere oplysninger

fra:

1.253,75 kr.
* Inkl. moms/dag
Tandemtromle Diesel 1,5 ton

Tandemtromle Diesel 1,5 ton

Ref.. 024-0008

Vægt (kg) : 1680
Tromlebredde (mm) : 1000

Flere oplysninger

fra:

1.768,75 kr.
* Inkl. moms/dag
Tromle Asfalt Diesel 1,0 ton

Forbeholdt erhvervskunder

Tromle Asfalt Diesel 1,0 ton

Ref.. 024-0080

Vægt (kg) : 1630
Tromlebredde (mm) : 1000

Flere oplysninger

fra:

2.180,00 kr.
* Inkl. moms/dag
Tandemtromle Diesel 2,4 ton

Forbeholdt erhvervskunder

Tandemtromle Diesel 2,4 ton

Ref.. 024-0012

Vægt (kg) : 2480
Tromlebredde (mm) : 1200

Flere oplysninger

fra:

2.527,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Tandemtromle Diesel 4 ton

Forbeholdt erhvervskunder

Tandemtromle Diesel 4 ton

Ref.. 024-0013

Vægt (kg) : 4345
Tromlebredde (mm) : 1380

Flere oplysninger

fra:

4.047,50 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Udlejning af tromler

Tromle: Leje af tromler med bredder fra 65 til 130 cm.

Hos Loxam er vi specialister i udlejning af materiel til bygge- og anlægsbranchen, håndværksfagene og industrien.

Hos os finder du derfor altid et bredt udvalg af udstyr til udlejning, alt fra professionelt værktøj over tandem- og asfalt-tromler med arbejdsbredder på henholdsvis 50 cm og 56 cm til signal og lysmateriel finder du i vores store sortiment.


Som verdens tredje største udbyder af materieludlejning, kan du altid forvente, at vores service er i topklasse, og der er altid råd og vejledning at hente i en af vores afdelinger eller ved at rette henvendelse til os.


Har du eksempelvis spørgsmål vedrørende vores leje af tandemtromler og asfalt-tromler til komprimering, står vi naturligvis klar med råd og vejledning.
 

Vi tilbyder udlejning af tromler til professionelt brug

Her hos os finder du flere forskellige tandemtromler og astfalt-tromler til udlejning, og vi har sandsynligvis en variant, der passer til dit behov. Uanset om dit projekt indebærer forberedelse og nivellering af jord eller sand, har vi den rette tromle til opgaven.

Vores forskellige tromler til brug ved eksempelvis jordkomprimering og asfaltarbejde, finder du i forskellige størrelser.

Vi har således tandemtromler og asfalt-tromler til udlejning hos os, der i kapacitet og størrelse egner sig til professionelt brug, og derfor er forbeholdt erhvervskunder, men du finder også varianter, der tilgodeser mere private gøremål, og som derfor også udlejes til privatpersoner.
 

Udlejning af tandemtromle, der passer til dit formål

Er du på jagt efter en tandemtromle, der kan imødekomme dine gøremål, så flere forskellige varianter her på siden. Tromlen findes i flere forskellige typer, herunder modeller med forskellig vægt, størrelse og komprimeringsdybde. For at opnå de bedste resultater ved tromling, er det vigtigt at vælge den rette type tromle til opgaven.


Som tidligere nævnt finder du tandemtromler i flere forskellige vægtklasser, men også med forskellig tromlebredde. Når du vælger en tromle, bør du overveje vægten, da det kan påvirke maskinens ydeevne og ergonomi.

Vi har således et udvalg af tandemtromler, der strækker sig fra en tromlebredde på 65 cm til 130 cm, så du kan med garanti finde en, der passer perfekt til dit arbejde. De fleste af vores tandemtromler er selvkørende og egner sig til mange forskellige typer af underlag.

Hos os finder du tromler, der egner sig til arbejde på asfalt og grus, ligesom du finder varianter, der er velegnede til komprimering af jord.

Hos os finder du således tandemtromler til udlejning, der egner sig til en lang række forskellige arbejdsopgaver.

De helt store af slagsen er særdeles velegnede til reparation af stier og veje og til komprimering af fortov mens de mindre af slagsen gør sig godt til arbejde med komprimering af tyndere lag af granulater og asfaltbelægninger.


Står du og mangler en tromle til din næste opgave, kan vi hos Loxam med garanti hjælpe. Se dig omkring i vores udvalg af tandemtromler og asfalt-tromler herunder. Husk at værktøjet skal rengøres og returneres i god stand efter brug.

Kontakt os

{{ actionLabel }}