billede af loxam aalborg

Afdelingen er en LOXGREEN afdeling, som er specialister i emissionsfrit materiel

Maskinudlejning og materieludlejning i Aalborg

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

1. juli - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.30 – 16.00
Tirsdag: 06.30 – 16.00
Onsdag: 06.30 – 16.00
Torsdag: 06.30 – 16.00
Fredag: 06.30 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

98 10 38 44
rental-aalborg@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Materieludlejning i Aalborg

 

Har du eller din virksomhed behov for at leje materiel til bygge- eller anlægsopgaver i Aalborg? Så kan LOXAM hjælpe. Med en alsidig maskinpark på over 650.000 enheder kan vi imødekomme de fleste udlejningsbehov. Lej dit materiel lokalt hos LOXAM Rental Aalborg til konkurrencedygtige priser frem for at investere dyre penge i maskiner, som kan komme til at holde stille resten af året. Materieludlejning behøver hverken være dyrt eller kompliceret - vi gør det nemt, fleksibelt og ligetil. Kontakt os i dag på telefon eller mail for at høre mere om materieludlejning i Aalborg og omegn. Vi hjælper dig videre i byggeprocessen.

 

Materieludlejning Aalborg - lokalt, fleksibelt og nemt

 

LOXAM Rental Aalborg er din lokale udlejer af materiel til byggepladsen. Vi har stor erfaring i maskinudlejning til både større og mindre bygge- og renoveringsopgaver i Aalborg og omegn og gør altid vores ypperste for at opfylde dine ønsker. Med en maskinpark på mere end 650.000 enheder kan vi imødekomme stort set alle lejebehov og hjælpe dig videre i byggeprocessen, hvad enten du har blot har brug for at leje en mindre maskine til jordbearbejdning, professionelt værktøj til en specifik byggeopgave eller en lift til arbejdsopgaver i højden.
 
Lej materiel hos LOXAM over kortere eller længere perioder frem for at investere dyre domme i store maskiner, som kan komme til at holde stille resten af året. I mange tilfælde er det en langt bedre forretning. Når du lejer materiel hos LOXAM, kan du endvidere være sikker på, at det er rengjort, driftsklar og i lovpligtig stand, så du kan tage det i brug med det samme.
 
Skulle der mod forventning opstå problemer med dit materiel i løbet af lejeperioden, er hjælpen ikke langt væk. LOXAM Rental Aalborg holder til på Olievej 7, 9220 Aalborg og har derfor mulighed for at rykke hurtigt. Kan problemet løses over telefonen, kan du altid ringe til vores vagttelefon og blive hjulpet videre af en vores kompetente medarbejdere. Du kan derfor være helt tryg ved at leje materiel hos LOXAM.

 

Stort udvalg af kvalitetsmateriel

 

Hos LOXAM Rental Aalborg udlejer vi en bred vifte af maskiner til kunder inden for bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk, alle fra anerkendte og kvalitetsbevidste producenter. Her på siden finder du blandt andet:

- Anlægsmateriel til jordarbejde
- Lifte og platforme til opgaver i højden
- Bygningsmateriel, herunder pumper, betonmateriel samt stilladser og hegn til byggepladsen
- Professionelt værktøj
- Udstyr og og løsninger til midlertidige installationer på byggepladsen, herunder materiel til opvarmning, lys, klimaanlæg, ekstra strømforsyning, signaludstyr og kompressorer
- Signal- og lysmateriel
- Ergonomisk udstyr
Materiel til grønne områder
 
I vores bæredygtige kategori har vi samlet de af vores maskiner, som er mere skånsomme over for natur og miljø.

 

Materieludlejning til gode dagspriser

 

Hvad koster det at leje materiel hos LOXAM? Det afhænger først og fremmest af, hvor tungt materiel det drejer sig om, og hvor længe du har behov for det. Generelt er vores priser på maskinudlejning dog meget konkurrencedygtige.
 
Hvis du overvejer at leje materiel hos os, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan give dig et godt tilbud på materieludlejning i Aalborg og omegn. Når vi kender dit behov, kan vi give dig en bedre og mere præcis pris, så du har noget at regne videre på.

Kontakt os

{{ actionLabel }}