Lift udlejning i Aarhus

Normale åbningstider

Billede

Mandag: 07.00 – 16.00
Tirsdag: 07.00 – 16.00
Onsdag: 07.00 – 16.00
Torsdag: 07.00 – 16.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

70 22 08 01
access-aarhus@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 
 

Lift udlejning Aarhus

 

Har du eller din virksomhed behov for at leje ekstra materiel til løfte- eller montageopgaver i Aarhus og omegn? Så kan vi hjælpe. LOXAM er Europas største udlejer af materiel til kunder inden for bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk. LOXAM Access Aarhus er vores lokalafdeling i Aarhus for udlejning af lifte og liftvogne med eller uden fører. Her kan du leje speciallifte, minikraner og liftvogne til alle typer arbejdsopgaver i højden. Vi hjælper desuden med etablering af byggepladsen og servicering gennem hele byggeperioden. Se vores udvalg af lifte her på siden eller kontakt os i dag på telefon 70 22 08 01 eller mail access-aarhus@loxam.dk for at høre mere om materieludlejning i Aarhus.

 

Lift udlejning i Aarhus til alle behov

 

LOXAM er din lokale lift udlejer i Aarhus og omegn. Vi og udlejer alt fra småt materiel, varmeløsninger og affugtere til stort materiel så som gravemaskiner, skurvogne, lifte, minikraner og bemandede liftvogne. Frem for at investere mindre formuer i maskiner, som kommer til at holde stille det meste af året, kan du leje det hele hos os - til konkurrencedygtige priser.

Vores lagerfaciliteter i Aarhus ligger på Graham Bells Vej 40, 8200 Aarhus, og rummer materiel til alle typer løfte- og montageopgaver i højden. Vi har et bredt udvalg af lifte, som opererer på trang plads eller med bælter og ekstra stor rækkevidde, herunder: 

-    Bomlifte
-    Speciallifte så som kompakte bæltelifte og edderkoplifte
-    Minikraner
-    Liftvogne med eller uden fører
-    Trailerlifte fra 12 til 21 meter
-    Saxlifte
-    Søjlelifte fra 8 til 14 meter
-    Rotationslæssere i højden 21 til 25 meter

Med vores brede sortiment kan vi imødekomme stort set alle udlejningsbehov og leverer altid lejet materiel i rengjort, driftsklar og lovpligtig stand. Skulle der mod forventning opstå problemer i løbet af lejeperioden, rykker vi selvfølgelig hurtigt ud og udbedrer eventuelle fejl. Du kan derfor trygt leje materiel hos os.

Er du i tvivl om, hvilket materiel der egner sig bedst til den eller de arbejdsopgaver, du står overfor, er du altid velkommen til at kontakte LOXAM Access Aarhus på telefon 70 22 08 01. Vi har stor erfaring i materieludlejning i Aarhus og omegn - og sidder altid klar til at hjælpe med at finde frem til den rette løsning. Har du spørgsmål til lejebetingelser, lejeperiode, faktura eller lignende, er du ligeledes altid velkommen til at kontakte os.

 

Lift udlejning i Aarhus til konkurrencedygtige priser

 

Hvad koster det at leje en lift eller andet materiel hos LOXAM? Det afhænger først og fremmest af, hvilken lift du har i tankerne, og hvor længe du har behov for den, det vil sige, om der er tale om en enkelt dag eller en længere periode. Generelt er vores lejepriser dog særdeles konkurrencedygtige - og du kan være sikker på, at dit materiel er 100% i orden, når du modtager det. 

Hvis du overvejer at leje materiel hos os, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan give dig et godt tilbud på materieludlejning i Aarhus. Når vi kender dit behov, kan vi give dig en bedre og mere præcis pris, så du har noget at gå ud fra og regne videre på. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os

{{ actionLabel }}