Vedligehold

2-hjulet traktor

fra:

906,25 kr.
* Inkl. moms/dag
Fræser til 2-hjulet traktor

Fræser til 2-hjulet traktor

Ref.. 070-0013

Arbejdsbredde (cm) : 800

Flere oplysninger

fra:

751,25 kr.
* Inkl. moms/dag
Pælebor Benzin

Pælebor Benzin

Ref.. 071-0001

Energi : 2-takts benzin

Flere oplysninger

fra:

751,25 kr.
* Inkl. moms/dag
Kost til 2-hjulet traktor

Kost til 2-hjulet traktor

Ref.. 038-0015

Arbejdsbredde (cm) : 100

Flere oplysninger

fra:

280,00 kr.
* Inkl. moms/dag
Stenrive til 2-hjulet traktor

Stenrive til 2-hjulet traktor

Ref.. 027-0062

Arbejdsbredde (cm) : 123.5
Arbejdsdybde (cm) : fra 0 5

Flere oplysninger

fra:

1.086,25 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Mini-traktor udlejning

På en måde har man altid muligheden for at spare tid og arbejde. Med en minitraktor kan man klare rigtig mange ting i havearbejdet eller naturplejen på meget kort tid. Når det drejer sig om mange timer, så er det ikke så sært, at mange af vores kunder vælger at købe eller leje maskiner hos os. 

 

Skal du blot bruge en maskine en enkelt dag? Så har vi mini-traktor udlejning, samt stenrive og kost til traktor og du kan hurtigt og nemt finde hos os i en lokal afdeling i nærheden af dig.  

 

Mini-traktor udlejning - en maskine, der kan mere end du tror

En mini-traktor har utroligt mange formål, alt fra forberedelse af jord, når der skal plantes, til efterbehandling af fræset jord. Hos os har vi mini-traktor udlejning, der har en kraftig dieselmotor på 13 hk. Mini-traktoren vejer 145 kilo og er robust til alverdens landbrugsopgaver, landskab og havearbejde, omlægninger af parker og naturpleje. 

 

Det er også muligt at leje en kost til den 2-hjulede traktor, som hurtigt klarer forskellige feje opgaver og rydning af sne. Selve kosten kan indstilles i 3 positioner, så du har mulighed for at klare alle opgaver. Herudover udlejer vi også stenriver til traktoren, som gør, at du kan rive sten ud fra løs jord, hvilket gør det meget nemt at skovle stenene væk. Der spares mange arbejdstimer, når man hurtigt kan filtrere sten væk fra jorden før såning. 

 

Hos Loxam har vi alle de maskiner, du ønsker at leje eller købe

Med afdelinger i hele Danmark, er vi altid lige i nærheden af dig. Vi har et stort udvalg af maskiner til udlejning og salg. Vi har den største maskinpark i Europa med over 650000 elementer, som du nemt og hurtigt kan leje. 

 

Der findes ikke den maskine eller maskine del som vi ikke har i vores maskinpark. Alt fra lifte og platforme til professionelt værktøj til jord- og anlægsmateriel til jordarbejde og midlertidige installationer til el og varme, med mere. 

 

Vi har ekspertisen, der giver dig den perfekte løsning 
Hos Loxam har en lang erfaring og dybdegående ekspertise, der gør, at vores kunder kan spørge os om alt og få det svar der virker. 

 

Vi hører altid gerne fra dig og er glade for at svare helt uforpligtende på alle dine spørgsmål. Du er velkommen til at ringe på 70 15 44 00 eller skrive til os på email. Sammen, skal vi nok finde den perfekte løsning, som hjælper dig bedst lige nu og her

Kontakt os

{{ actionLabel }}