Filtre (0)

Type


Motorbør Benzin 0,4 m3

Motorbør Benzin 0,4 m3

Ref.. 011-0020

Lastekapacitet (kg) : 700
Volumen (L) : 400

Flere oplysninger

fra:

1.072,50 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Motorbør Batteri

Motorbør Batteri

Emissionsfri

Ref.. 011-0021

Lastekapacitet (kg) : 700
Volumen (L) : 400

Flere oplysninger

fra:

1.123,75 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Motorbør udlejning

Udlejning af motorbør til jordflytning

Motorbør udlejning hos LOXAM til gode priser
Står du og skal i gang med et byggeri eller renoveringsprojekt, hvor der fx skal flyttes store mængder af jord, fliser eller andre byggematerialer? Så er hjælpen nær her hos LOXAM, hvor vi udlejer motorbør både til private og erhvervskunder til fordelagtige priser. Motorbøre er populære blandt anlægsgartnere og entreprenører. Med vores 27 afdelinger rundt om i landet er der med garanti en LOXAM tæt på dig. Du skal blot kontakte din lokale LOXAM-afdeling, hvis du gerne vil have et skarpt tilbud på motorbør udlejning. Vi er Europas førende materieludlejer, og intet gør-det-selv projekt er for stort til, at vi ikke kan levere det værktøj og de maskiner, som du netop står og mangler til dit bygge- eller renoveringsprojekt – uanset om du er privat eller erhvervskunde.
 

Lej en motorbør og spar på kræfterne

En motoriseret trillebør kan være anvendelig til mange forskellige formål, hvad enten du skal have flyttet en masse jord, fliser eller andre byggematerialer. I stedet for at flytte dine byggematerialer med håndkraft, kan du spare på kræfterne ved at lade en motoriseret trillebør gøre arbejdet for dig. Hos LOXAM kan du både leje en motorbør med bælter eller hjul, og du kan frit vælge mellem, om motorbøren skal køre på batteri eller benzinmotor. Vi tilbyder en detaljeret beskrivelse af de forskellige motorbørmodeller, herunder deres funktioner og specifikationer. Motorbørene er nemme at betjene, hvilket gør dem ideelle til både private og professionelle brugere. Vi har også motorbøre med el motorer, som er kendt for deres effektivitet og miljøvenlighed. Desuden har vores motorbøre en lav læssehøjde, hvilket gør dem velegnede til arbejde i trange omgivelser-
 

Hvad er fordelene ved at leje en motorbør hos LOXAM?

Der er mange fordele ved at leje en motorbør gennem LOXAM. Det er genialt at leje en motorbør, hvis du kun skal bruge maskinen én eller få gange. På denne måde kan du også spare penge ved at leje maskinen frem for at investere i en – så slipper du også for at rydde garagen for at få plads til opbevaring efter brug. Kørsel med en motorbør fra LOXAM er både sikker og effektiv. Du kan nemt manøvrere rundt med motorbøren i trange rum takket være dens design. Motoren i vores motorbøre har indbygget bremse og høj batterikapacitet, hvilket sikrer pålidelig drift. Motorbørene gør det lettere at transportere tunge læs, hvilket sparer tid og kræfter. Udlejningsfirmaer som LOXAM tilbyder forskellige typer motorbøre til leje, hvilket giver dig fleksibilitet til at vælge den rette model til dit behov. For specifikke modeller som 'SuperSkub Hydra, Elektrisk Motorbør'.
 

Hvad er prisen for at leje en motorbør?

Har du spørgsmål til vores udlejning af motorbør? Eller vil du gerne have et skarpt tilbud på leje af en motorbør? På vores side kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad det vil koste dig at leje en motorbør. Prisen afhænger dog i høj grad af, hvor længe du gerne vil leje en af vores maskiner. Uanset om du blot skal leje en motoriseret trillebør for en enkelt dag eller om du gerne vil leje den for en længere periode, der strækker sig over flere uger, så finder vi et godt tilbud til dig. Kontakt os i dag – vi sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål om motorbør udlejning.

Kontakt os

{{ actionLabel }}