Filtre (0)

Type


Valsetog 7 ton

Forbeholdt erhvervskunder

Valsetog 7 ton

Ref.. 024-0035

Vægt (kg) : 6380
Tromlebredde (mm) : 1680

Flere oplysninger

fra:

4.850,00 kr.
* Inkl. moms/dag
Valsetog 13 ton

Forbeholdt erhvervskunder

Valsetog 13 ton

Ref.. 024-0041

Vægt (kg) : 12860
Tromlebredde (mm) : 2140

Flere oplysninger

fra:

7.705,00 kr.
* Inkl. moms/dag
Valsetog 17 ton

Forbeholdt erhvervskunder

Valsetog 17 ton

Ref.. 024-0045

Vægt (kg) : 16300
Tromlebredde (mm) : 2140

Flere oplysninger

fra:

10.128,75 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Valsetog udlejning

Her på siden finder du vores udvalg af valsetog udlejning til komprimering af større jord- og anlægsprojekter. Hos os finder du altid tromler, som du står og kan bruge til netop dit arbejde. Lej alt dit materiel hos os. Vi har altid lige det, du står og mangler til din byggeplads.

 

Valsetog udlejning til komprimering

Et solidt bygge- og anlægsarbejde begynder med et stabilt underlag. Her får du brug for vores valsetog udlejning, så du kan opnå det jævne og stabile fundament, dit projekt kræver.


 
I vores valsetog udlejning finder du altid kraftfulde maskiner af høj kvalitet. Her finder du for eksempel en encylindret tromle med vibrator samt en kuglebredde på 1700-2100 mm, der er ideel til komprimering af forhøjninger, underlag til fundamenter samt veje og motorveje. 

 

Ved komprimering af sammenhængende jordarter anbefaler vi, at du bruger komprimatorer med enkelt valse med komprimatorruller. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge til dit projekt, eller har du spørgsmål vedrørende vores udvalg? Du er altid velkommen til at spørge os til råds. 

 

Ergonomiske valsetog

Hos LOXAM går vi højt op i, at du altid kan udføre dit arbejde effektivt og sikkert. Derfor tilbyder vi valsetog udlejning med ergonomisk førersæde. Med de helt rigtige maskiner til dit arbejde, der både opfylder dine krav til funktionalitet samt ergonomi, kan du leje maskiner hos os, der gør dit arbejde meget nemmere - uden at du slider unødvendigt på din krop.

 

Alt i jord- og anlægsmateriel udlejning

Du finder altid vores nøje udvalgte sortiment af valsetog udlejning her på siden. Men vidste du, at vores maskinpark tæller over 650.000 enheder? Dermed har vi et af de største udvalg i Europa, og som kunde hos os får du derfor mange fordele. 

 

Vi udlejer materiel til kunder inden for industri, håndværk samt bygge- og anlægsbranchen. Vores store udvalg tæller alt fra håndværktøj til grave- og læssemaskiner. Er der en helt særlig maskine, du står og mangler til dit arbejde, finder du den helt sikkert i vores udvalg. 

 

Når du benytter dig af vores valsetog udlejning medfølger vores risikodækning samt transport og servicering af materiel. Vi kan hjælpe med servicering gennem hele lejeperioden, og vi kan desuden hjælpe med etablering af byggepladsen.

 

Det er nemt og bekvemt at leje hos os og med afdelinger i hele landet, er vi altid lige i nærheden. Vi glæder os til at servicere dig. 

Kontakt os

{{ actionLabel }}