Afdelingen er en LOXGREEN afdeling, som er specialister i emissionsfrit materiel

Maskinudlejning og materieludlejning i Glostrup

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

1. juli - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.00 – 16.00
Tirsdag: 06.00 – 16.00
Onsdag: 06.00 – 16.00
Torsdag: 06.00 – 16.00
Fredag: 06.00 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

43 20 05 70
rental-glostrup@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Materieludlejning ved LOXAM Rental i Glostrup

 

Velkommen til Fabriksparken, hvor LOXAM Rental i Glostrup befinder sig. Her er vores erfarne medarbejdere klar til at give sig den kundeservice, du har brug for, når det kommer til materieludlejning. LOXAM er den 3. største materieludlejer på verdensplan og har 1.100 afdelinger verden over. Den professionelle service og tilbud på maskinudlejning er derfor lettilgængelig, fordi LOXAM er der, hvor kunderne befinder sig. LOXAM ønsker at gøre maskinudlejning så bekvemt som muligt, og derfor skal der ikke være langt til et stort udvalg af materiel, som vi har professionel viden om og mange årtiers erfaring med at udleje.

 

Maskinudlejning og kunderelationer i over 50 år

 

Vælger du maskinudlejning ved LOXAM, kan vi forsikre, at du som kunde får en service, der forener den personlige kontakt med materiel af høj kvalitet og sikkerhed. LOXAM har bygget kunderelationer gennem mere end 50 år, hvor blandt andet medarbejderne ved den populære afdeling i Glostrup glæder sig til at servicere dig. Vi oplever, at vores kunder er glade for afdelingens lokation, som både er tæt på København og de omkringliggende forstadsbyer. LOXAM får dagligt rosende anmeldelser af LOXAM Rental i Glostrup, hvor kunderne lægger vægt på at anerkende både materieludlejning og den gode lokale service.

 

LOXAM er både lokale og internationale

 

Selvom LOXAM opererer internationalt med afdelinger i 30 lande, er der også fokus på den nære relation og lokale kundekontakt. Det viser sig ved, at flere kunder blandt andet kommer forbi LOXAM Rental i Glostrup, hvis de har spørgsmål om deres udlejede materiel eller har brug for mere viden om maskinudlejning. Her er det vores fornemmeste opgave at imødekomme den enkelte kundes behov og ønsker, hvor medarbejderne ved LOXAM udviser tid og forståelse, som opleves værdifuldt for begge parter. Den gode relation og tillid betyder, at mange tidligere kunder vender tilbage, når de skal benytte sig af materieludlejning igen. Vi oplever også, at kunderne anbefaler os i deres netværk, som vi værdsætter højt.

 

Materieludlejning på tværs af brancher og sektorer

 

Vi tør godt love, at kunden kan leje netop det materiel, vedkommende søger. LOXAM tilbyder nemlig maskinudlejning til en bred vifte af både offentlige organisationer og private virksomheder, som søger udlejning af materiel til bygning, signal og lys, lifte og platforme samt el, varme og luft. For ikke at nævne materiel til ergonomisk udstyr, professionelt værktøj, grønne områder og jord- og anlæg. Forretningsområderne er mange, og vi sørger naturligvis for, at vores medarbejdere har en særlig ekspertise inden for vores store produktudvalg. LOXAM Rental i Glostrup og vores andre afdelinger i verden har meget forskelligt materiel på lager, som vores kunder altid er velkomne til at se og få besvaret spørgsmål omkring

 

Maskinudlejning af høj kvalitet og sikkerhed

 

Vi oplever, at flere kunder er opmærksomme på sikkerhed, miljø og kvalitet, som er ord, LOXAM bliver sat i forbindelse med. LOXAM Group har været ISO certificeret siden 1997 og LOXAM Danmark er, som en del af koncernen, også blevet certificeret efter kvalitetsstandarden ISO 9001 og miljøstandarden ISO 14001. Denne certificering understreger vores fokus og seriøsitet inden for netop disse områder. LOXAM efteruddanner også medarbejderne for at sikre de høje standarder og den gode kundeservice, som kunderne responderer positivt på, når de har besøger de forskellige LOXAM Rental afdelinger.

Kontakt os

{{ actionLabel }}