Bygningsmateriel

Byningsmateriel udlejning

Udlejning af pumper, betonmateriel, stillads og byggepladshegn

Store maskiner og udstyr er dyrt at anskaffe sig og dyrt at vedligeholde. Derfor kan det være en god forretning at leje dem i stedet for at eje. Hos LOXAM har vi  et stort udvalg af forskelligt udstyr til byggepladsens mange arbejdsopgaver. Vi er europas største og mest erfarne udlejer af maskiner, værktøj og tilbehør. Derfor er du sikret at leje det helt rigtige udstyr bygningsmateriel med en god vejledning fra vores specialiserede medarbejdere.

 

Skal du til at pumpe vand efter sprængt vandrør, en oversvømmet kælder eller en sø der skal tømmes for at kunne anlægge en byggeplads? Vi har både udlejning af dykpumper, centrifugalpumper, sandpumper og slampumper.

 

Står du over for et projekt der kræver beton grej? Så har vi både betonspande til fragt af beton, glittemaskiner, beton høvle og fræsemaskiner, stavvibratorer og vibrationsbjælker.

 

Skal du til at anlægge en byggeplads? Så har vi det helt rigtige byggepladshegn til opgaven. Vi har lavet byggepladshegn på nogle af danmarks størtste byggepladser og kan hurtigt komme med et tilbud til din byggeplads.

 

Vi går meget op i, at vores udstyr fungerer optimalt, fordi det er dit udstyr, når du lejer det. Derfor er du sikker på, at det virker og er velholdt. Uanset om du mangler materiel til betonarbejde, elektrikerarbejde eller andet arbejde, så finder du det helt sikkert blandt vores udvalg. Når du lejer udstyr hos os, er du sikret udstyr af høj kvalitet. På den måde sikrer du dig den bedste produktivitet og effektivitet. 

 

Lej nemt udstyr til byggeri og nedhejsning online

Hos LOXAM ønsker vi at gøre det nemt at leje materiel til blandt andet byggeri og nedhejsning. Find det udstyr, du skal bruge, og reservér det online. Herefter kan du hente det lejede udstyr hos din nærmeste LOXAM-afdeling, hvor du samtidig betaler for lejen. Når du er færdig med udstyret, afleverer du det blot tilbage til din lokale afdeling igen.

 

Døgnservice på vores udstyr

Uanset hvor godt vi vedligeholder og servicerer vores materiel, kan der opstå driftsstop. Derfor har vi en vagttelefon, du kan ringe til hele døgnet rundt, hvis du oplever problemer eller nedbrud udenfor vores normale arbejdstid. Vi opkræver et ekspeditionsgebyr for udlejning af materiel udenfor vores normale åbningstid.

 

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi er Europas største udlejer, og i Danmark har vi en afdeling lige i nærheden af dit byggeri. Hos LOXAM kan du leje alle former for maskiner, værktøj og tilbehør til byggepladsen. På denne måde går du ikke ned på udstyr, men skal heller ikke tænke på drift, vedligeholdelse og opbevaring af dit materiel. Vi sikrer dig one-point-of-contact på dine sager.

 

Kontakt os på telefon eller mail, hvis du vil vide mere eller ønsker at leje vores udstyr. Vi råder og vejleder dig i at finde det rette udstyr til dine behov og giver en god pris for leje over længere perioder.

Kontakt os

{{ actionLabel }}