Filtre (0)

Type


Køreplade i plast

Køreplade i plast

Ref.. 078-0048

Bredde (m) : 1.22
Længde (m) : 2.44

Flere oplysninger

fra:

42,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Køreplader i jern

Køreplader i jern

Ref.. 078-0049

Bredde (m) : 2
Længde (m) : 3

Flere oplysninger

fra:

41,25 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Leje af køreplader

Under et bygge- eller renoveringsprojekt kører mange maskiner frem og tilbage – eksempelvis gravemaskiner, motorbører, lifte og fodtrafik – og det kan være dårligt for din græsplæne eller belægningssten.

 

Med en køreplade behøver du ikke ødelægge din græsplæne, hvis du skal bygge eller renovere – og hos Loxam kan du leje pladerne til skarpe priser. Det kan også være at du skal anlægge en skurby på et vanskeligt underlagt, så kan jernplader stabilisere området. Skal du bruge en lift på et lettere blødt område, så kan du også bruge jernplader til at stabilisere arbejdsområdet. Plastik kørepladerne bruges også til at stabilisere og skåne områder til lifte.

 

Få mere viden om vores udvalg her på siden og bliv klogere på, hvordan du passer på din græsplæne.


Skån din underlaget med køreplader i plast eller jern

Pladerne kan hurtigt spare dig mange timers arbejde efter et bygge- eller renoveringsprojekt, fordi du ikke skal genetablere græsplænen eller flisebelægningen.

 

Tunge maskiner på terrassen eller i indkørslen kan ødelægge belægningsstenene, hvor stenene skubbes eller trækkes ned – og det er ærgerligt at bruge tid på det efter det hårde arbejde med det færdige arbejdsprojekt.

 

I vores kvalitetsudvalg finder du blandt andet en køreplade lavet af kraftigt PVC-plast og en lavet i jern. Begge er ideelle til at beskytte et underlag og er perfekte til at etablere adgangsveje på byggepladsen. 

 

Begge typer er især egnet til at beskytte:

  • Græs
  • Belægning
  • Terræn
  • Skridsikkerhed
  • Stabilisering

 

PVC kørepladen har en rillet overflade. Det er med til at give en god skridsikkerhed for liften eller dit fodtøj, så det er sikkert at færdes på pladerne – selv hvis de er fugtige på grund af vejret. Det er især praktisk i Danmark, hvor vejret tit er vådt.

 

Herunder kan du blive klogere på, hvornår du skal bruge køreplade i plast og køreplade i jern.

 

Hvornår skal jeg bruge køreplade i plast?

Køreplader i plast vejer mindre og er nemmere at håndtere, de giver derfor også en mindre god stabilisering for din lift, gravemaskine, teleskoplæsser eller andet.

 

De er bløde nok til at kunne tilpasse sig underlaget, når de lægges ud og samtidigt hårde nok til at kunne klare lettere belastninger.

 

Hvornår skal jeg bruge køreplade i jern?

Køreplader i jern vejer typisk så meget, de skal udlægges med kranarm på en lastbil. De er især velegnede til tungt materiel og andet vedvarende belastning over en længere periode.


Vi står klar til at rådgive dig

Har du brug for rådgivning til hvilke køreplader, du skal bruge til dit byggearbejde? 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi har erfarne udlejningskonsulenter til at hjælpe med gode råd, så du skal ikke tøve med at kontakte os.

 

Du kan enten ringe på telefon 70 15 44 00 eller skrive til os via kontaktformularen på hjemmesiden.

Kontakt os

{{ actionLabel }}