LOXAM Rental i Sakskøbing
Åbningstider mellem jul og nytår
27. dec - 30. dec : 7:00 - 15:00
Adresse: Skifervej 1, 4990 Sakskøbing
54 70 27 00
rental-sakskoebing@loxam.dk

Normale åbningstider
Man – tors: 6:30 – 16:00
Fre: 6:30 – 15:00
Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

54 70 27 00
rental-sakskoebing@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk
Vores materiel
 
 
Her finder du oversigten over alle vores afdelinger
 
Materieludlejning i Sakskøbing
Mangler du materiel til en byggeopgave på Lolland-Falster? Så kan vi hjælpe. Hos LOXAM Rental i Sakskøbing kan du leje kvalitetsmateriel til alle typer byggeopgaver. Vi har mange års erfaring i materieludlejning og stort kendskab til hele branchen, hvorfor du trygt kan sætte din lid til os. Med en bred maskinpark på flere tusind enheder kan vi imødekomme stort set alle lejebehov og hjælpe dig videre i byggeprocessen. Skulle der mod forventning opstå problemer i løbet af lejeperioden, er hjælpen aldrig langt væk - du finder vores lagerfaciliteter på Skifervej 1 i 4990 Sakskøbing.

Materieludlejning har aldrig været nemmere
Materieludlejning behøver ikke være en kompliceret eller usikker affære - i hvert fald ikke, hvis du lejer materiel hos LOXAM Rental i Sakskøbing. Find og reservér det ønskede materiel her på siden, afhent på vores lagerfaciliteter i Sakskøbing eller få leveret direkte til byggepladsen. Har du forudgående spørgsmål til pris, lejebetingelser m.m., eller kan du ikke finde det materiel, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte en af vores kompetente medarbejdere på telefon 54 70 27 00 eller mail sakskoebing@loxam.dk. De kan svare på alle spørgsmål vedrørende maskinudlejning. Når vi kender dine behov og ønsker, kan vi i mange tilfælde også give dig en bedre og mere præcis pris, så du har noget at regne videre på.

Når du lejer materiel hos LOXAM Rental, kan du være sikker på, at det er driftsklar, rengjort og i lovpligtig stand, så du kan tage det i brug med det samme - med ro i maven. Vi gennemgår vores materiel med jævnlige mellemrum for at sikre, at det opfylder alle gældende krav og fungerer, som det skal. Skulle der mod forventning opstå problemer i løbet af lejeperioden, sender vi selvfølgelig en tekniker ud med det samme, så byggeprocessen ikke bliver mere forsinket end nødvendigt.

Den helt store fordel ved at leje materiel lokalt hos LOXAM Rental i Sakskøbing er selvfølgelig, at hjælpen aldrig er langt væk. Vi holder til på Skifervej 1 og kan derfor være hurtigt ude på byggepladsen, hvis der bliver behov for det. Ligeledes kan du altid lægge vejen forbi vores faciliteter på vej til eller fra arbejde, hvis du har spørgsmål eller lignende.


Stor erfaring inden for maskinudlejning
Med 1.100 afdelinger i 30 lande og 11.000 ansatte er LOXAM den 3. største materieludlejer på verdensplan. Vores maskinpark tæller på nuværende tidspunkt mere end 650.000 enheder og er således den største i Europa. Vi har med andre ord en stor koncern bag os med kendskab til alle dele af byggebranchen - både internationalt og nationalt.

LOXAM Rental i Sakskøbing dækker hele Lolland-Falster. Vores medarbejdere har stort kendskab til lokalområdet og mange års erfaring inden for forskellige dele af branchen. Vi kan derfor rådgive dig i en lang række byggetekniske spørgsmål og hjælpe dig videre i byggeprocessen, uanset hvilke udfordringer du står overfor

Kontakt LOXAM Rental i dag på telefon 54 70 27 00 eller mail sakskoebing@loxam.dk for at høre mere om materieludlejning i Sakskøbing og omegn. Vi hjælper dig videre!.

 

Kontakt os

{{ actionLabel }}