Lift udlejning i København og Sjælland

Normale åbningstider

ikon der viser et ur

Mandag: 07.00 – 16.00
Tirsdag: 07.00 – 16.00
Onsdag: 07.00 – 16.00
Torsdag: 07.00 – 16.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

44 99 65 00
access-karlslunde@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Lift udlejning i København og Sjælland

 

Mangler du lifte til arbejdsopgaver i højden? Så er du havnet det rette sted. Hos LOXAM Access i Karlslunde kan du leje kvalitetsmateriel til alle typer arbejdsopgaver i højden - over kortere og længere perioder. Her på siden finder du rotationslæssere, minikraner samt forskellige typer lifte med og uden fører. Vi har kontor og lagerfaciliteter lokalt i Karlslunde og er derfor altid tæt på, hvis uheldet skulle være ude. Kontakt os i dag på telefon eller mail for at høre mere om materieludlejning i Karlslunde og omegn. Vi hjælper dig videre!

 

LOXAM Access - lift udlejning i København og Sjælland til arbejdsopgaver i højden

LOXAM er en af Europas største udlejere af materiel til byggebranchen. Med en maskinpark på mange tusind enheder kan vi imødekomme stort set alle behov og hjælpe dig videre i byggeprocessen, uanset hvilke opgaver du står overfor.

LOXAM Access er vores specialafdeling for udlejning af speciallifte, minikraner, platforme og liftvogne. Kort sagt: materiel til arbejdsopgaver i højden. Er der opstået et uforudset problem på byggepladsen, som kræver en speciallift? Har du behov for at leje en mobil minikran, som kan løse de opgaver, store maskiner må give op overfor? Så kan vi hjælpe.

Lift udlejning er ofte en nemmere og billigere løsning end at investere i maskinerne selv - og lejer du hos LOXAM Access i Karlslunde, kan du være sikker på, at dit materiel er driftsklar, rengjort og i lovpligtig stand, når du modtager det. Skulle der mod forventning opstå problemer i løbet af lejeperioden, sender vi selvfølgelig en tekniker ud med det samme, så byggeriet ikke bliver forsinket mere end højst nødvendigt. Da vi har kontor og lagerfaciliteter lokalt i Karlslunde, skal du som regel ikke vente længe på assistance. Ligeledes er du altid velkommen til at lægge vejen forbi vores faciliteter på Svejsegangen 5 eller kontakte en af vores kompetente medarbejdere på telefon 44 99 65 00.

Slip for dyre drifts- og vedligeholdelsesomkostninger og lej dit materiel hos LOXAM Access i Karlslunde frem for at investere dyre domme i maskiner, som kan komme til at holde stille flere måneder om året. Vi har et stort kendskab til hele byggebranchen, mange års erfaring i materieludlejning, og vi gør altid vores ypperste for at imødekomme dine ønsker. Vores største succeskriterium er tilfredse kunder.

Kvalitetsmateriel til konkurrencedygtige priser
Lift udlejning behøver hverken være dyrt eller omstændigt. Hos LOXAM Access kan du leje kvalitetsmateriel til alle typer arbejdsopgaver i højden - til lave og gennemsigtige priser.

Prisen på lift leje hos LOXAM Access afhænger selvfølgelig i første omgang af, hvilke maskiner du ønsker at leje og hvor længe. Når vi kender dine behov, kan vi dog i mange tilfælde give dig en endnu bedre og mere præcis pris. Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du overvejer at benytte LOXAM Access i Karlslunde til maskinudlejning.

Vi sender dig også gerne et uforpligtende tilbud på mail, så du har noget at regne videre på. Kontakt os i dag på telefon 44 99 65 00 eller mail access-karlslunde@loxam.dk for at høre mere.

Kontakt os

{{ actionLabel }}