LOXAM Access i Karlslunde
Adresse: Svejsegangen 5, 2690 Karlslunde
44 99 65 00
access-karlslunde@loxam.dk

Normale åbningstider
Man – tors: 7:00 – 16:00
Fre: 7:00 – 15:00
Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

44 99 65 00
access-karlslunde@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk
Vores materiel
 
 
Her finder du oversigten over alle vores afdelinger
 
Lift, minikran og rotationslæsser udlejning på Sjælland
I LOXAM Access Karlslunde er vi specialister i bomlifte, speciallifte, saxlifte, minikraner, liftvogne og rotationslæssere. Når vi siger at vi er specialister, så betyder det at vi i Access delen af LOXAM har fagpersoner, som tager ud og opmåler din opgave, så du får den rigtige lift eller minikran til dit projekt. Derudover har vi de største bomlifte og saxlifte i LOXAM, som kan nå helt op til 56 meter. Access er også de eneste i LOXAM som har udlejning af liftvogn med fører, udlejning af speciallift og udlejning af minikran. Vores liftvogn med fører har en rækkevidde fra 35 meter og op til 60 meter. LOXAM Access Karlslunde dækker udlejning af lifte i Storkøbenhavn og hele Sjælland.

Opmåling af lift til din opgave i Storkøbenhavn eller Sjælland
Har du brug for hjælp til opmålingen af en lift til din opgave, så hjælper vi gerne kvit og frit i Access Karlslunde. Vi har en konduktør/opmåler ansat, som er specialiseret i at opmåle lifte til alle typer af opgaver. Vi måler bl.a. liftens nødvendige arbejdshøjde, udlæg, transportmål, hældningen på arbejdsområdet og så tjekker vi også at underlaget kan bære vægten fra liften.

Levering og transport af lifte i Storkøbenhavn og Sjælland
Vi leverer og transportere alle vores lifte, minikraner og rotationslæssere med vores egne lastbiler på hele Sjælland. Vores chauffører er specialiseret i at køre med vores største materiel og kan hurtigt hjælpe dig i gang med vores maskiner.

 

Kontakt os

{{ actionLabel }}