Filtre (0)

Type


Jordloppe Benzin 70 kg

Jordloppe Benzin 70 kg

Ref.. 023-0005

Fod bredde (mm) : 265

Flere oplysninger

fra:

498,75 kr.
* Inkl. moms/dag
  • LOXGREEN
Jordloppe Batteri 70 kg

Jordloppe Batteri 70 kg

Emissionsfri

Ref.. 023-0501

Fod bredde (mm) : 280

Flere oplysninger

fra:

942,50 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Jordloppe udlejning

Her på siden finder du vores nøje udvalgte sortiment inden for jordloppe udlejning. Stampere, som de også kaldes, er ideelle ved både små og store bygge- og anlægsarbejder. Hos LOXAM finder du både batteri- og benzindrevne jordlopper til dine projekter.

 

Til både private og erhvervskunder har vi alt fra værktøj til store maskiner til dine byggeprojekter. Du får derfor nem og effektiv udlejning hos, så du kan komme godt i gang med dit arbejde.


Jordloppe udlejning til dine projekter

I vores udvalg af jordloppe udlejning finder du stampere til komprimering af undergrunden ved dine bygge- og anlægsprojekter. Ved både små anlægsarbejder og store byggeprojekter er de batteri- eller benzindrevne maskiner ideelle, fordi de er nemme at håndtere. Særligt ved mindre byggeprojekter, hvor pladsen er begrænset, kan du let komme omkring med stamperen.

 

Her på siden finder du jordloppe udlejning, hvor udvalget byder på både batteridrevne og benzindrevne stampere, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov. Til komprimering af alle jordtyper ved smalle opgravninger, for eksempel ved grøfter, ledninger eller render, er jordlopper ideelle, idet de ikke kræver meget plads. 

 

For den batteridrevne stamper rækker en opladning til en gennemsnitlig arbejdsdag. Du kan desuden skifte batteriet selv og anvende det til andet batteridrevet materiel. Den batteridrevne stamper kommer med en lang række fordele, ikke bare for dit arbejde, men også for miljøet. Stamperen sikrer nemlig, at du bliver helt fri for emissioner. På den måde aflaster du den byggeplads, du arbejder på, og ligeledes det område, du arbejder i. Hos LOXAM finder du materiel, der skåner miljøet.

 

Materieludlejning hos LOXAM

Foruden jordloppe udlejning finder du alt til dine anlægs- og byggeprojekter hos os. Vores maskinpark tæller over 650.000 enheder, så du kan være sikker på, at du finder alle maskiner til dine byggeprojekter lige her hos os. 

 

Vi har mere end 50 års erfaring med kunderelationer. Derfor får du personlig og professionel service, når du lejer hos os. Vi tilbyder udlejning og servicering til kunder inden for bygge- og anlægsbranchen samt industri og håndværk, og vi leverer til både private og til erhvervskunder. 

 

Har du spørgsmål vedrørende vores jordloppe udlejning, eller har du brug for hjælp til at finde det værktøj, det tilbehør eller de maskiner, du skal bruge til dit næste bygge- og anlægsprojekt? Du er altid velkommen til at kontakte os, så du kan komme godt i gang med dit arbejde. Vi glæder os til at servicere dig. 

Kontakt os

{{ actionLabel }}