Udlejning af skurvogne, moduler, letvogne og containere på Sjælland

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.00 – 16.00
Tirsdag: 06.00 – 16.00
Onsdag: 06.00 – 16.00
Torsdag: 06.00 – 16.00
Fredag: 06.00 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

46 16 19 99
module-oest@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 
 

Leje af containere, modul- og letvogne Sjælland

 

Hos LOXAM Modul Øst kan du leje modulvogne, letvogne og containere til en lang række arbejdsopgaver og byggescenarier på hele Sjælland. Vi er ca. 20 medarbejdere med vidt forskellige arbejdsopgaver og et fælles mål om at være din foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til etablering og drift af byggepladsen. Foruden udlejning af forskellige typer moduler, letvogne og containere, herunder også førstehjælps- og brandudstyr, tilbyder vi blandt andet besigtigelse af opstillingsområder, sikring af jordunderlag, tilslutning af el, vand og kloak, trappeløsninger samt opsætning af bimålere til underleverandører. Lad os stå for at skræddersy en løsning, der passer til netop dit behov. Vi har mange års erfaring og en stor koncern bag os.

 

Udlejning af moduler, letvogne og containere til alle typer opgaver

 

Skal du i gang med en større renovering af huset, som kræver et beboelses- eller sanitetsmodul? Står din virksomhed over for en længerevarende byggeopgave, eller mangler I mødefaciliteter på byggepladsen? Så kan LOXAM hjælpe. Vi udlejer modulvogne, letvogne og containere til privat- og erhvervskunder på hele Sjælland og kan imødekomme stort set alle behov. Find vores store udvalg her på siden og kontakt os i dag på telefon 46 16 19 99 for at høre mere. 

Moduler
Vi udlejer følgende typer af modulvogne:
●    Beboelsesmodul - bruges blandt andet i forbindelse med genhusning og husrenovering
●    Evakueringsmodul - bruges typisk som mødefacilitet på byggepladsen
●    Kontormodul - bruges som kontor til byggeledelsen
●    Mandskabsmodul - bruges som opholdsrum, indeholder både køkken og toilet
●    Sambyggemodul - bruges til at koble modulvogne sammen i en skurby
●    Sanitetsmodul - bruges som bad- og toiletfacilitet på byggepladsen

Letvogne
Vi udlejer følgende typer af letvogne:
●    Beboelsesletvogne - bruges blandt andet i forbindelse med genhusning og husrenovering
●    Kontorletvogn - bruges som kontor til byggeledelsen
●    Mandskabsletvogn - bruges som opholdsrum, indeholder både køkken og toilet
●    Letvogn med bad og toilet - bruges som bad- og toiletfacilitet på byggepladsen

Containere
Hos LOXAM Modul Øst udlejer vi tre forskellige containerstørrelser - 8 fod, 10 fod og 20 fods containere - som dækker forskellige brugsscenarier:
●    Beredskabscontainer - indeholder førstehjælps- og brandbekæmpelsesudstyr, nødtelefon og forureningsbekæmpelsesmateriel
●    Standard materialecontainer - til opbevaring af værktøj og materialer, leveret med lås og låsebom
●    Isoleret materialecontainer - til opbevaring af møbler og fugtfølsomme materialer, leveret med lås og låsebom
●    Materialecontainer med byggesav - container med sideopluk og åbne ender samt indbygget byggesav, lys og spånsuger

Vi hjælper dig hele vejen fra planlægning af byggepladsen frem til opsætning og ibrugtagning og tilbyder foruden udlejning af ovenstående moduler, letvogne og containere blandt andet:
●    Besigtigelse af opstillingsområder
●    Sikring af jordunderlag
●    Tilslutning af el, vand og kloak
●    Indvendige og udvendige trappeløsninger
●    Opsætning af bimålere til underleverandører
●    Førstehjælps- og brandudstyr til byggepladsen

Uanset hvad dit behov måtte være, kan LOXAM hjælpe. LOXAM Modul Øst er din udlejer af moduler, letvogne og containere til alle typer byggeopgaver på Sjælland. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte en af vores kompetente medarbejdere på telefon 46 16 19 99 eller mail module-oest@loxam.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Stor erfaring

 

Hos LOXAM har vi mange års erfaring inden for udlejning af moduler og bygningsmateriel og stort kendskab til hele byggebranchen - både lokalt, nationalt og internationalt. Med en maskinpark på mere end 650.000 enheder, afdelinger i 30 lande og knap 11.000 ansatte er LOXAM den 3. største materieludlejer på verdensplan.

Vi arbejder hver dag på at blive endnu bedre - det gælder også for LOXAM Modul Øst på Sjælland. Vores største succeskriterium er glade og tilfredse kunder, og vi undersøger derfor altid alle muligheder for at imødekomme netop dit behov, før vi siger nej. Kan du ikke finde, hvad du leder efter, hører vi meget gerne fra dig - så arbejder vi videre på at finde en passende løsning. Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på leje af modulvogne, letvogne eller containere, er du også altid velkommen til at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere kan rådgive dig i en lang række spørgsmål og hjælpe dig videre i byggeprocessen, uanset hvilke udfordringer du måtte stå overfor.

 

Sikkerhed først

 

Når du lejer moduler, letvogne, containere eller materiel hos LOXAM, kan du være sikker på, at det er rengjort og set efter i sømmene af vores dygtige teknikere, så du kan tage det i brug med det samme. Skulle der mod forventning opstå problemer i løbet af lejeperioden, rykker vi selvfølgelig ud med det samme. Hos LOXAM er det sikkert, nemt og ligetil at leje moduler, letvogne og containere til privat- og erhvervsmæssig brug.

Kontakt os

{{ actionLabel }}