Lifte og platforme

Liftudlejning - vælg mellem et stort udvalg

Står du og mangler liftudlejning i topkvalitet til et af dine projekter? Find liftudlejning hos Loxam. Vi har et bredt udvalg af liftudlejning til private og erhverv, som du kan få nytte af, når du skal have løftet noget. Kig på vores hjemmeside eller forbi en af vores afdelinger, hvor du kan tale med vores personale om det, du står og har behov for. Bestil nemt online og opnå fordele med Loxam Club. 

 

Vi har flere afdelinger i Danmark, herunder også specialistafdelinger, så du altid er sikret den rette rådgivning til de maskiner, du skal arbejde med. Vi er Europas største materieludlejer, 24 timers kundeservice og så er vi ​​ISO og DRA certificeret. 

 

Hvilken lift skal jeg vælge?

Der er mange lifte og platforme at vælge mellem på markedet. Hos Loxam repræsenterer vi Europas største udvalg af materiel, så du kan med garanti finde bomlifte, saxlifte, trailerlifte, søjlelifte, liftvogne, bæltelifte, speciallifte, minikraner eller andet du mangler, uanset hvad det er. Hvilken lift, du skal leje til dit projekt, kommer selvfølgelig an på, hvad formålet er, og hvad du skal bruge den til. Det skal du finde ud af, inden du lejer, så du er klar til at påbegynde opgaven med det rette udstyr. 

 

En bomlift er eksempelvis helt ideel, hvis du skal arbejde i højden og medbringe værktøj til at løse en opgave. Den er også idéel til opgaver der kræver at du kan nå ind over et tag for at nå dit mål. Du kan vælge en bomlift med en arbejdshøjde fra alt på 12-58 meter. De forskellige lifte kan kapere en høj vægt typisk omkring 200 kg i kurv eller på platformen - se de aktuelle specifikationer på liften, som du finder under vores tekniske dokumenter. Vi har både maskiner, der har ligearm og knækarm, og som kan bruges inden- og udendørs. 

 

Vær opmærksom på, at nogle minikraner kan kræve et certifikat før tilladt betjening.

 

Lej dit udstyr hos Loxam

Gør det nemt for dig selv og lån dit udstyr hos os. Hvad enten du skal låne liftudlejning, materiel eller andet udstyr, så kan du finde det i vores sortiment. Vi er førende forhandlere indenfor vores felt, og du er altid sikret professionelt materiale, viden og god kundeservice. Vi har mangeårig erfaring indenfor liftudlejning og finder altid den bedste løsning til dig. 

 

Kig rundt på vores hjemmeside og ring til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores maskiner eller andet. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores afdelinger. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt os

{{ actionLabel }}