udlejning af lifte

Lift udlejning, samt udlejning af minikraner og rotationslæssere

I Danmark har vi 4 Access afdelinger, der er specialiseret i udlejning af lifte fra 8 til 58 meter, minikraner og rotationslæssere. Derudover tilbyder vi professionel rådgivning og landsdækkende liftopmåling til specialopgaver.

Landsdækkende liftopmåling

Hos LOXAM tilbyder vi en gratis liftopmåling til specialopgaver, som kræver en præcis opmåling og vurdering af underlaget. Vores professionelle opmålere dækker hele Danmark og kan foretage en præcis beregning af den ideelle lift til din opgave. Når du bestiller en liftopmåling hos os og beskriver din opgave, sender vi vores opmåler ud for at vurdere forholdene, herunder underlag, arbejdshøjde og udlæg.

liftopmåling

Tjekliste når du vælger lift

 Arbejdshøjde

Hvad er minimums arbejdshøjden til din opgave?

 Forhindringer

Skal du ind over et tag eller lignende, som ville kræve at liften kan folde armen?

 Underlag

Er underlaget stabilt? Skal liften køre på et parkeringsdæk med en maks. vægt?

 Løftekapacitet

Hvor meget skal liften kunne løfte i kurven eller på platformen inkl. personer?

 Liftmål

Skal liften have specifikke mål for at komme igennem en gårdport eller lignende?

 Elektricitet i kurven

Skal der være udtag til 230V i kurven eller på platformen?

 Tilladelse til opsætning

Kræves der tilladelse til at sætte lifte op f.eks. på offentlig vej eller fortov?

 Energi

Skal liften køre på diesel, batteri eller hybrid? Det kan være ved indendørs arbejde.

lift inspektion

Vi tager din sikkerhed alvorligt

LOXAM har sikkerheden som topprioritet. Vi sørger for, at alt vores materiel leveres servicetjekket og klar til brug, hvilket sikrer optimal sikkerhed. Vores service omfatter en grundig test og efterprøvning af udstyret samt kontrol af dæktryk, filtre, batteri og olie. Derudover udfører vi årlige eftersyn af materiellet for at sikre driftssikkerhed. Inden levering sørger vi også for at rengøre og klargøre udstyret, så det er i perfekt stand, når det når frem til dig. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og bestræber os altid på at levere kvalitetsudstyr, der er klar til brug.

Access afdelinger

Vores Access afdelinger er specialiseret i alle typer af lifte og minikraner

Lift udlejning

Står du og mangler en lift til at få arbejdet gjort, så finder du her hos Loxam et hav af forskellige lifte og platforme til udlejning, der kan hjælpe dig med at løse en lang række forskellige opgaver. Hos Loxam tilbyder vi udlejning af udstyr til både private og erhvervsmæssige formål, og du finder nemt, det du skal bruge i vores omfangsrige katalog.  

 

Vi har udstyret, der løfter opgaven

Her på siden finder du som nævnt en lang række forskellige lifte, der har forskellige egenskaber og derfor imødekommer forskellige formål. Hos os kan du eksempelvis leje saxlifte, der tilbyder en solid platform til arbejde i forskellige højder. I vores sortiment fører vi også bæltelifte, hvis du har behov for et stykke materiel, der er smalt og samtidig solidt, og kan benyttes på steder, hvor der ikke er plads til andre typer af lifte.

I vores udvalg af lifte har du også mulighed for at leje søjlelifte og trailerlifte, der er mindre og mere kompakte end både sax- og bælteliften. Her på siden finder du også forskellige speciallifte, der kan være uundværlig til visse typer af opgaver, ligesom vi også har liftvogne, minikraner, rotationslæssere og hejse. Du finder naturligvis også alt det nødvendige udstyr til de forskellige lifte her på siden.

Vær opmærksom på, at nogle typer af lifte kun udlejes til erhvervsmæssige formål.  
 

Spar penge ved at leje

En lift er et uundværligt stykke materiel, når du skal løse opgaver i højde, men for private og for mange virksomheder er det ikke til alle opgaver og projekter, der er brug for en lift. I sådanne tilfælde kan det være en fordel at leje liften frem for at tilføje den som nyanskaffelse til maskinparken. 

 

For nok er en god og driftsikker lift effektiv, men den er også dyr at anskaffe sig. Hvis du blot har brug for liften i en kortere periode, og ikke påregner at skulle bruge en sådan på regelmæssig basis i fremtiden, er der god økonomi i at leje liften hos Loxam. Prisen afhænger naturligvis af, hvilken type lift, du har brug for og i hvor lang tid, du skal bruge den.

Her på siden kan du finde den lift, der egner sig til dit formål. Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med valget af lift, er du velkommen til at rette henvendelse til os.


 

Kontakt os

{{ actionLabel }}