Gør-det-selv projekt

LOXAM
Gør-Det-Selv

LOXAM tilbyder udlejning af gør-det-selv værktøj og maskiner i alle Silvan's 43 byggemarkeder og i vores LOXAM At Home afdelinger, som du kan læse mere om nedenunder. Du kan leje alt fra tæpperensere, havefræsere, mejselhammere og gulvslibere. Se hele udvalget nedenunder.

LOXAM Silvan
LOXAM Silvan

Lej LOXAM grej online hos Silvan

LOXAM tilbyder udlejning af gør-det-selv værktøj og maskiner i alle Silvan's 43 byggemarkeder. Du kan leje alt fra tæpperensere, havefræsere, mejselhammere og gulvslibere. Se hele udvalget nedenunder.

LOXAM At Home
LOXAM At Home

Lej grej til dit projekt med LOXAM At Home

Står du med et istandsættelsesprojekt? Skal du ordne vægge og lofter, slibe gulve? Eller skal sofaen, bilsæderne, madrassen og måske tæppet renses? Vi har fået nye maskiner hjem, som du kan leje nu.

Gør-det-selv guides
Find den nærmeste butik
 
Lej værktøj og maskiner fra LOXAM til private til dit gør-det-selv projekt
Hos LOXAM tilbyder vi udlejning af materiel til private i alle Silvans 42 byggemarkeder rundt om i landet. Vi er Europas førende materieludlejer og intet gør-det-selv projekt er for stort til, at vi ikke kan levere det værktøj og de maskiner, som du netop står og mangler til dit bygge- eller renoveringsprojekt. Du kan vide dig sikker på, at vores produkter er i god kvalitet, og at vores maskiner og værktøj jævnligt bliver tilset og vedligeholdt. Vi har et stort udvalg af værktøj og maskiner i kategorierne her på siden, hvor du finder inspiration til hvilket værktøj, du eventuelt kan få brug for til dit kommende projekt.

Hvad er fordelene ved at leje materiel fra LOXAM?

Der er mange fordele ved at leje værktøj eller maskiner fra LOXAM hos Silvan. Det er genialt at leje materiel, hvis du kun skal bruge værktøjet eller maskinen én eller få gange. På denne måde kan du også spare penge ved at leje materiel frem for at købe det – så slipper du også for at rydde garagen for at få plads til opbevaring efter brug. Det er supernemt at leje vores materiel til private hos Silvan, hvor du altid kan spørge en medarbejder til råds, hvis du er i tvivl om, hvilken maskine eller hvilket værktøj, du skal bruge til dit projekt. Desuden har Silvan 42 butikker rundt om i landet, så der er med garanti en Silvan tæt på dig.

Hvilke værktøjer og maskiner kan du leje fra LOXAM?

Her på siden finder du et bredt udvalg af værktøj og maskiner fra LOXAM. Uanset om du fx står og mangler en havefræser, en universalstøvsuger til tør- og vådsugning, en højtryksrenser eller noget helt fjerde, så er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at løse dit gør-det-selv projekt. Vi har lavet en liste, så du kan få et overblik over, hvilket materiel vi udlejer til private i Silvans værktøjsudlejning.

- Tæpperenser
- Gulvsliber
- Havefræser
- Rondelsliber
- Pælebor
- Pladevibrator
- Kantsliber
- Borehammer
- Stub-  og rodfræser 
- Vertikalskærer
- Havefræser
- Fliseklipper
- Havetromle
- Universalstøvsuger til tør-  og vådsugning 
- Tapetafdamper
- Fliseskærer      
- Mejselhammer
- Pladevibrator
- Højtryksrenser
- Girafsliber
- Gipspladehejs
- Elektrisk kompostkværn 
- Trappesækkevogn
- Betonblander
- Kap-  og geringssav 
- Trekantssliber
- Elektrisk kædesav 
- Excentersliber
- Fliseskæremaskine
- Borehammer
- Jordloppe
- Betonsliber
- Vinkelsliber
- Elektrisk fliseskærer 
- Rundsav
- Rystepudser
- Tæppestripper
- Plæneklipper
- Murrillesav
- Vinkelsliber
- Foldestillads
- Stenskærer
- Manuelt pælebor 
- Håndhøvl
- Kerneboremaskine
- Stiksav
- Pælehammer
- Rullestillads
- Elektrisk hækkeklipper 
- Røreværk
- Manuelt pælebor 
- Bajonetsav
- Buskrydder
- Dykpumpe
- Laminatskærer
- Græstrimmer
- Forlængerledning


Derfor er det mere bæredygtigt at leje
Når du lejer værktøj, som du kun skal bruge få gange i dit liv, så sparer du jorden for CO2 udledning og forbrug af jordens ressourcer. I stedet for at eje, så deler vi værktøjet og får maksimal anvendelse ud af værktøjet. Udover at have klimavenlige hensyn, så slipper du også for at investere i dyrt værktøj.

Bæredygtig deleøkonomi
Vores værktøj lever videre, når du er færdig med dit projekt. I stedet for at blive lagt hjem i skuret, så får flere
hundrede mennesker gavn af værktøjet, og det vil i sidste ende sætte et markant mindre klimaaftryk. Hvis værktøjet går i stykker, så reparere vi det og forlænger levetiden, så vi opnår maksimal anvendelse af jordens ressourcer.

Kontakt os

{{ actionLabel }}