Maskinudlejning og materieludlejning i Sønderborg

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.30 – 16.00
Tirsdag: 06.30 – 16.00
Onsdag: 06.30 – 16.00
Torsdag: 06.30 – 16.00
Fredag: 06.30 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

73 12 17 70
rental-soenderborg@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Maskinudlejning Sønderborg

 

Hos LOXAM kan du leje materiel til alle typer arbejdsopgaver inden for byggeri og anlæg, industri og håndværk. Vi udlejer en bred vifte af maskiner over kortere og længere perioder og kan imødekomme selv akutte lejebehov, da vi har kontor og lagerfaciliteter i Sønderborg. Det betyder samtidig, at vi er altid er tæt på, hvis der mod forventning opstår problemer i løbet af lejeperioden. Vores største succeskriterium er glade og tilfredse kunder, hvorfor vi altid gør vores bedste for at imødekomme dine ønsker og behov. Er du interesseret i at høre mere og få en god pris på materieludlejning i Sønderborg eller omegn, hører vi meget gerne fra dig på telefon 73 12 17 70 eller mail soenderborg@loxam.dk.

 

Materieludlejning på dine præmisser

 

Hos LOXAM er det vores målsætning at gøre materieludlejning så nemt og fleksibelt som overhovedet muligt. Derfor har vi kontorer og lagerfaciliteter rundt om i hele landet, så du ikke skal køre land og rige rundt for at finde netop den maskine, du står og mangler. Vores tilstedeværelse i Sønderborg betyder samtidig, at vi kan assistere dig gennem hele byggeprocessen og rykke hurtigt ud, hvis der opstår problemer i løbet af lejeperioden. Er der ønske om det, hjælper vi også gerne med etablering af byggepladsen

Når du lejer materiel hos LOXAM, kan du være sikker på, at det er driftsklar, rengjort og i lovpligtig stand, så du kan komme i gang med den opgave, du står overfor, hurtigst muligt. Vi investerer meget tid og energi i at vedligeholde og gennemgå vores materiel for eventuelle fejl og mangler, hvorfor du kan være helt tryg ved at leje hos os. Hvis du mod forventning opleve problemer i forbindelse med materieludlejningen hos LOXAM, sender vi selvfølgelig en tekniker ud med det samme. På vores vagttelefon kan du altid komme i kontakt med en af vores kompetente medarbejdere, som kan svare på alle spørgsmål vedrørende lejet materiel, lejebetingelser, faktura med videre.

Overvejer du at leje materiel hos LOXAM Rental Sønderborg, hører vi meget gerne fra dig. Når vi kender dine specifikke ønsker og behov, kan vi nemlig give dig en endnu bedre og mere præcis pris på materieludlejning i Sønderborg og omegn.

 

Stort udvalg

 

Med en bred maskinpark på mange tusind enheder, kan vi imødekomme stort set alle lejebehov inden for byggeri, industri og håndværk. For at gøre vores udvalg mere overskueligt for dig, har vi oprettet og inddelt vores materiel følgende kategorier, som du finder længere nede på siden:

- Jord og anlæg
- El, varme og luft
- Grønne områder
- Lifte
- Signal og lys
- Bygningsmateriel
- Ergonomisk udstyr
- Professionelt værktøj
- Bæredygtigt materiel

Hos Loxam har vi mange års erfaring i maskinudlejning og stort kendskab til hele byggebranchen. Vi kan rådgive dig i en lang række spørgsmål vedrørende materieludlejning til forskellige typer opgaver og hjælpe dig videre i byggeprocessen, hvis du er gået i stå eller skal til at igang. Kontakt os på telefon 73 12 17 70 eller mail soenderborg@loxam.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os

{{ actionLabel }}