LOXAM Rental i Herning
Åbningstider mellem jul og nytår
27. dec - 30. dec : 7:00 - 15:00
Adresse: Mads Eg Damgaardsvej 55, 7400 Herning
97 12 68 44
rental-herning@loxam.dk

Normale åbningstider
Man – tors: 6:30 – 16:00
Fre: 6:30 – 15:00
Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

47 33 80 80
rental-herning@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk
Vores materiel
 
 
Her finder du oversigten over alle vores afdelinger
 
Materiel- og maskinudlejning Herning
Loxam materiel- og maskinudlejning i Herning er din hurtige hjælp ved hånden, når du skal bruge maskiner og værktøj til dit bygningsarbejde. Hvad end du er privat eller erhverv, om dit projekt er stort eller småt, så kan du regne med din lokale Loxam afdeling i Herning.

Loxam har den største maskinpark i Europa og vores primære fokus er, at når du har brug for et godt stykke værktøj eller en funktionel og kvalitetssikret maskine, så står vi klar med din løsning. 

Derfor sørger vi også for at være til stede i vores lokalområde her i Herning. Det skal være nemt og hurtigt for dig, at få det materiel og de maskiner, du skal bruge for at fuldføre dit arbejde.


Loxam har det største udvalg af materiel og maskiner
Hos Loxam har vi flere hundrede tusinder maskiner og materiel til rådighed for dig, som du kan vælge mellem. Det betyder, at du får adgang til et stort, kvalitetssikret sortiment, som de færreste har til rådighed. 

Du kan vælge fra alle hylder, lige når du skal bruge det som du mangler, for at kunne udføre din opgave. Det drejer sig om utallige enheder, hvor bare nogle få eksempler kan være:

●    Leje af motorbør
●    Leje af minigraver
●    Leje af trailerlift
●    Leje af bomlift
●    Leje af gravemaskine
●    Leje af dumper
●    Leje af køreplader
●    Leje af teleskoplæsser
●    Leje af læssemaskine
●    Leje af affugter

 
Listen er nærmest endeløs hos din Loxam i Herning. I vores massive sortiment kan hurtigt finde netop den maskine eller det værktøj, som du behøver.

Det er nemt og enkelt at finde en løsning på vores webside. Du er også altid velkommen til at besøge os i vores afdeling i Herning eller kontakte os på mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig.


Som sparringspartner, har vi over 50 års erfaring til din rådighed
Vi har mange år på bagen som trofast sparringspartner for vores kunder. Hos Loxam har vi mere end 50 års erfaring og viden indenfor byggebranchen, som vi giver videre til dig, når du har brug for det til dit projekt. 

Du får ikke blot materiel- eller maskinudlejning i din lokale Herning afdeling, du får en service og ekspertise, der er uovertruffen med hensyn til rådgivning. Det skal være nemt for dig at komme hurtigt forbi de forhindringer, der eventuelt opstår i dit byggeprojekt. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag for en løsning


Det skal være nemt og billigt at få dit projekt fra A til Z
Det er ikke nødvendigt at investere din dyrebare tid og penge, for at anskaffe maskiner og materiel til dit byggeprojekt - det er nemmere og hurtigere at leje dem hos din Loxam. Sådan får du nemlig hurtig adgang til høj kvalitet, lige når du skal bruge en driftsklar maskine og værktøj til dit projekt. 

Vores maskinpark er til rådighed for dig, hvad end du ønsker at fuldføre et mindre projekt som privatperson, eller når du ringer fra et større firma indenfor byggebranchen, og mangler maskiner, materiel eller vejledning. 

Vores mange års erfaring viser os, at ved at yde en trofast service overfor vores kunder, og samtidigt tilbyde højkvalitets maskiner og materiel, så opnår begge parter det bedste samarbejde lokalt. 

Det er nemt at bestille her på vores webside, besøge os i butikken eller tage kontakt til din Loxam i Herning på telefon eller email.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit byggeprojekt.

Kontakt os

{{ actionLabel }}