Brændstoftank

Filtre (0)

Type


Diesel container 500 liter

Forbeholdt erhvervskunder

Diesel container 500 liter

Ref.. 019-0069

Flere oplysninger

fra:

351,25 kr.
* Inkl. moms/dag
Diesel container 1500 liter

Forbeholdt erhvervskunder

Diesel container 1500 liter

Ref.. 019-0070

Flere oplysninger

fra:

363,75 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Lej en diesel container hos Loxam

Hos Loxam kan du leje en diesel container, som er robust og pålidelig og med en høj brændstofkapacitet. Brug dieselcontaineren til sikker transport af dieselolie til eksempelvis byggepladsen, samt til opbevaring af diesel, så du ikke skal bruge unødigt lang tid på at tanke op, når dine maskiner, generatorer, m.m. løber tør for brændstof, mens du arbejder.


Sikker transport og opbevaring af diesel

Med en diesel container kan du nemt og sikkert transportere og opbevare store mængder af dieselolie, som du kan bruge til diverse dieseldrevne maskiner, køretøjer, generatorer, m.m. Vores brændstoftanke er godkendte til transport af brændstof på veje og er desuden nemme at håndtere, så du optimalt og sikkert kan fylde og transportere tanken til byggepladsen. Her kan du ligeledes kan opbevare den på sikker og forsvarlig vis, så du altid har dieselolie lige ved hånden. 

 

Har du eksempelvis en dieselgenerator, som forsyner dine maskiner, dit udstyr og dit værktøj med strøm på byggepladsen, er det vigtigt, at du har rigeligt med dieselolie klar, så den kan fungere på pålidelig og effektiv vis. Se desuden vores udvalg af dieseldrevne generatorer til udlejning her.

 

Udlejning af brændstoftank til fornuftige priser

Vi udlejer dieselcontainer til fornuftige priser, så du ikke behøver at investere i en hel brændstoftank, som alligevel kun skal bruges over en kortere periode. Du kan se dagsprisen for leje af en diesel container her på siden. Hvis du har brug for adgang til en brændstoftank over en længere periode, kan du kontakte os for at få en samlet pris for hele lejeperioden. Klik ind på den enkelte container, og læs mere om specifikationer, lejebetingelser, tekniske data, m.m.

 

Undgå at løbe tør for brændstof med en diesel container

Med en brændstoftank får du nem og hurtig adgang til ekstra brændstof, lige når du står og mangler det. Selvom brændstofkapaciteten i eksempelvis en generator som oftest er meget stor, kan det være omfattende at genopfylde den, når den løber tør eller er tæt på at gøre det. Derudover er det også enormt vigtigt med en pålidelig strømkilde på byggepladsen eller andre steder, hvor du har brug for en generator. - Det sikrer du kun ved at have fyldt godt op med dieselolie og nem adgang til ekstra brændstof lige ved hånden, så generatoren fortsat kan forsyne strøm til alt det udstyr, maskiner, værktøj, m.m., som befinder sig på byggepladsen.

Kontakt os

{{ actionLabel }}