billede af Loxam afdeling Nordhavn

Afdelingen er en LOXGREEN afdeling, som er specialister i emissionsfrit materiel

Maskinudlejning og materieludlejning i Nordhavn og København

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.00 – 16.00
Tirsdag: 06.00 – 16.00
Onsdag: 06.00 – 16.00
Torsdag: 06.00 – 16.00
Fredag: 06.00 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

39 10 24 00
rental-nordhavn@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Materieludlejning i Nordhavn

 

LOXAM Rental er din lokale udlejer af byggemateriel i Nordhavnsområdet. Hos os kan du leje materiel til alle typer byggeopgaver. Med en bred maskinpark på mange tusind enheder og et stort kendskab til lokalområdet kan vi imødekomme stort set alle lejebehov og hjælpe dig videre i byggeprocessen. Find vores store udvalg af maskiner og materiel her på siden og kontakt os i dag på telefon 39 10 24 00 eller mail nordhavn@loxam.dk for at høre mere om materieludlejning i Nordhavn.

 

Materieludlejning hos LOXAM Rental - sikkert og ligetil

 

Hos LOXAM Rental er materieludlejning sikkert, nemt og ligetil. Vi har mange års erfaring inden for maskinudlejning til alle dele af byggebranchen og et stort kendskab til lokalområdet, hvorfor du trygt kan materiel hos os. Med en bred maskinpark på mange tusind enheder og en stor koncern bag os kan vi imødekomme stort set alle lejebehov. Har du spørgsmål til materieludlejning, brug for vejledning eller et godt råd? Vores kompetente medarbejdere kan rådgive dig i en lang række byggetekniske spørgsmål og hjælpe dig videre i byggeprocessen, uanset hvilke udfordringer og opgaver du står overfor.

Når du lejer materiel hos LOXAM Rental i Nordhavnen kan du være sikker på, at det opfylder alle gældende krav, så du kan tage det i brug med ro i maven. Vi gennemgår vores materiel grundigt med jævnlige mellemrum og sørger selvfølgelig for, at det er rengjort, driftsklar og i lovpligtig stand inden udlejning. Skulle der mod forventning opstå problemer i løbet af lejeperioden, sender vi en tekniker ud med det samme, så byggeriet ikke bliver forsinket mere end nødvendigt.

Find og reservér det ønskede materiel her på siden, afhent på vores lagerfaciliteter i Nordhavnen eller få leveret direkte til byggepladsen. Nemmere bliver det ikke. Har du forudgående spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på materieludlejning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 39 10 24 00 eller mail nordhavnen@loxam.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Ligeledes er du altid velkommen til at lægge vejen forbi vores lagerfaciliteter på Skudehavnsvej 7, 2150 København.

 

Materieludlejning til gennemsigtige priser

 

Materieludlejning behøver ikke være en dyr affære. Hos LOXAM Rental kan du leje kvalitetsmateriel til lave og gennemsigtige priser over længere og kortere perioder. Maskinudlejning er ofte en billigere, bedre og nemmere løsning end at investere i dyrt materiel, som kan komme til at holde stille flere måneder om året.

Overvejer du at benytte LOXAM Rental til materieludlejning i Nordhavnsområdet? Så hører vi meget gerne fra dig på telefon eller mail. Når vi kender dine behov, kan vi i mange tilfælde give dig en bedre og mere præcis pris på det ønskede materiel. Du finder vores store udvalg her på siden.

Kan du ikke finde det, du leder efter, er du også meget velkommen til at kontakte os - så forsøger vi at finde en løsning, som passer alle parter. Vores største succeskriterium er til hver en tid glade og tilfredse kunder. Vi gør derfor altid vores ypperste for at imødekomme dine behov. 

Kontakt os

{{ actionLabel }}