Afdelingen er en LOXGREEN afdeling, som er specialister i emissionsfrit materiel

Maskinudlejning og materieludlejning i Odense

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.30 – 16.00
Tirsdag: 06.30 – 16.00
Onsdag: 06.30 – 16.00
Torsdag: 06.30 – 16.00
Fredag: 06.30 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

63 11 57 00
rental-odense@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Materieludlejning Odense

 

Hos LOXAM har vi mange års erfaring i materieludlejning til alle typer arbejdsopgaver inden for bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk. Frem for at investere penge i tungt materiel med risiko for ikke at kunne tjene pengene ind igen, kan du leje det hele hos LOXAM - til lave og konkurrencedygtige priser. Med en maskinpark på over 650.000 enheder kan vi imødekomme stort set alle udlejningsbehov og hjælpe dig videre i byggeprocessen. Tilmed er hjælpen aldrig langt væk, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med det lejede materiel - du finder vores kontorer og lagerfaciliteter på Sivmosevænget 4 i Odense.

Kontakt LOXAM i dag på telefon eller mail for at høre mere om materieludlejning i Odense og omegn.

 

Fleksibel og lokal materieludlejning hos LOXAM

 

Materieludlejning behøver hverken være kompliceret, usikkert eller dyrt - i hvert fald ikke, hvis du lejer dit materiel hos LOXAM Rental Odense. Vi har stort kendskab til hele byggebranchen og mange års erfaring i maskinudlejning til både større og mindre projekter - og gør altid vores ypperste for at imødekomme dine ønsker. Hvad enten du blot har behov for at leje ekstra stilladser til byggepladsen, professionelt værktøj til en specifik byggeopgave eller en speciallift til arbejdsopgaver i højden, kan vi hjælpe. Vi udlejer en bred vifte af maskiner fra anerkendte producenter, vi kan stå 100% indenfor, herunder:

- Jord- og anlægsmateriel
- Lifte og platforme til montage- og renoveringsopgaver i højden
- Bygningsmateriel, herunder pumper, betonmateriel, stilladser og hegn
- Professionelt værktøj
- Udstyr og og løsninger til midlertidige installationer på byggepladsen, herunder materiel til opvarmning, lys, klimaanlæg, ekstra strømforsyning, signaludstyr og kompressorer
- Signal- og lysmateriel
- Ergonomisk udstyr
- Materiel til grønne områder

Endvidere har vi lavet en bæredygtig kategori med alle vores batteridrevne maskiner, som er mere skånsomme over for natur og miljø. Her finder du blandt andet materiel til jordflytning, pladevibratorer, lifte, minikraner, grave- og læssemaskiner.r

Når du lejer materiel lokalt hos LOXAM Rental Odense, kan du være sikker på, at det er rengjort, driftsklar og i lovpligtig stand, så du kan tage det i brug med det samme. Skulle der mod forventning opstå problemer i løbet af lejeperioden, sender vi selvfølgelig en tekniker ud med det samme. Vores kontorer og lagerfaciliteter er beliggende centralt i Odense, og vi har derfor mulighed for at rykke hurtigt ud. Ligeledes er du altid velkommen til at kigge forbi vores kontorer. Har du spørgsmål, kan du altid ringe til vores vagttelefon og blive hjulpet videre af en vores kompetente medarbejdere.

 

Materieludlejning til gode dagspriser

 

Overvejer du at leje materiel hos LOXAM Rental Odense, hører vi meget gerne fra dig på telefon 70 33 65 65, så vi kan give dig et godt tilbud på materieludlejning i Odense. Prisen på materieludlejning hos LOXAM afhænger i første omgang af, hvilke maskiner det drejer sig om, og hvor længe du har behov for dem. Når vi kender dine ønsker og behov, kan vi i mange tilfælde give dig en endnu bedre og mere præcis pris. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på odense@loxam.dk med dine ønsker - så sender vi dig et uforpligtende tilbud på materieludlejning i Odense retur.

Kontakt os

{{ actionLabel }}