Maskinudlejning og materieludlejning i Fredericia

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.30 – 16.00
Tirsdag: 06.30 – 16.00
Onsdag: 06.30 – 16.00
Torsdag: 06.30 – 16.00
Fredag: 06.30 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

76 20 70 90
rental-fredericia@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Materieludlejning Fredericia


LOXAM er din lokale udlejer af materiel til bygge- og renoveringsopgaver i Fredericia og omegn. Vi holder til på Gl. Landevej 65-69, 7000 Fredericia og kan imødekomme stort set alle udlejningsbehov inden for bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk. Spar penge på at leje dit materiel hos os frem for at investere i dyre maskiner, som formodentlig kommer til at holde stille det meste af året. Vi leverer dit materiel i rengjort, driftsklar og lovpligtig stand og står til rådighed under hele udlejningsperioden, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med dit materiel. Materieludlejning har aldrig været nemmere eller mere fleksibelt.
 

Se vores udvalg her på siden og kontakt os i dag på telefon 76 20 70 90 eller mail fredericia@loxam.dk for at høre mere om materieludlejning i og nær Fredericia. Vi hjælper dig videre i byggeprocessen.

Materieludlejning på dine præmisser
LOXAM er Europas største udlejer af materiel til kunder inden for bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk. Med en maskinpark på over 650.000 enheder kan vi imødekomme stort set alle behov og gør altid vores ypperste for at servicere vores kunder bedst muligt gennem hele byggeperioden. Vi kan også hjælpe dig. Her på siden finder du:

● Anlægsmateriel til jordarbejde
● Lifte og platforme til arbejdsopgaver i højden
● Bygningsmateriel, det vil sige alt inden for pumpning og betonmateriel samt stilladser og hegn til byggepladsen
● Professionelt værktøj
● Udstyr og og løsninger til midlertidige installationer på byggepladsen, herunder materiel til opvarmning, lys, klimaanlæg, ekstra strømforsyning, signaludstyr og kompressorer
● Signal- og lysmateriel
● Ergonomisk udstyr
● Materiel til grønne områder og arealer

I kategorien Bæredygtigt materiel finder du alle vores batteridrevne maskiner, som er mere skånsomme for natur og miljø end diesel- og benzindrevne maskiner. Det drejer sig blandt andet om grave- og læssemaskiner, lifte, minikraner og mindre maskiner til komprimering og jordflytning.

Kan du ikke finde, hvad du leder efter, har du brug spørgsmål eller brug for vejledning i forhold til materieludlejning hos LOXAM Rental i Fredericia, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 76 20 70 90. Vores dygtige medarbejdere kan svare på alle spørgsmål vedrørende maskinudlejning og hjælpe dig med at finde det materiel, der egner sig bedst til den arbejdsopgave, du står overfor. Når vi har hørt lidt mere om dine behov og ønsker, kan vi også give dig en bedre og mere præcis dagspris. Alternativt kan du sende en mail til fredericia@loxam.dk - så kontakter vi dig.

Når du lejer materiel hos LOXAM, kan du være sikker på, at det er gennemtjekket for eventuelle fejl, rengjort og driftsklar, så du kan komme i gang hurtigst muligt. Skulle der mod forventning opstå problemer i forbindelse med din materieludlejning hos LOXAM, kan du altid kontakte os på vores vagttelefon. Er der behov for det, sender vi en tekniker ud for at udbedre fejlen hurtigst muligt, så du kan komme videre i byggeprocessen. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at leje materiel hos os.

Kontakt os

{{ actionLabel }}