El, varme og luft

Det er vigtigt at byggepladsen fungerer og har det nødvendige udstyr og midlertidige løsninger for at arbejde effektivt. Er der behov for lys, materiel til opvarmning, klimaanlæg, ekstra strømforsyning, signaludstyr eller en kompressor? Du kan hos LOXAM leje udstyr og løsninger til dine midlertidige installationer alt efter behov.

 

El, varme og luft

Strømforsyning og kabler til byggepladsen

Ingen byggeplads fungerer uden strøm. Derfor udlejer vi alt inden for strømforsyning og kabler til byggeri. Her på siden finder du både materiel til mindre ombygninger samt til store byggeprojekter.

 

 

Vores store sortiment byder alt, I skal bruge, for at få byggeriet til at køre på skinner. Udvalget tæller:

 

1.    Kompressorer 
2.    Luftbehandling
3.    Opvarmning
4.    Strømforsyning
5.    Opbevaring
6.    Eltavler og kabler
7.    Generatorer

 

Vores store udvalg af generatorer kan levere den nødvendige elforsyning til jeres byggeplads, uanset behov. Her finder du maskiner til ethvert formål, der spænder fra en effekt fra 230V til 60 kW dieseldrevne generatorer. Så har I altid strøm til det eldrevne værktøj, skurvognen og hele byggepladsen. Til effektiv luftbehandling og opvarmning af små til store rum, finder du affugtere, udsugningsanlæg og varmekanoner med forskellig kapacitet. Uanset behov eller arbejdsopgave, har vi altid maskinerne til jeres arbejde, så byggeriet glider let uden strømmangel.

 

Vi fører kun maskiner til el, varme og luft i højeste kvalitet til lave dagspriser. Derfor kan det godt betale sig at leje dine strømforsyninger og kabler hos os.

 

Lej strømforsyning og kabler hos LOXAM

Det er ganske simpelt at leje strømforsyning og kabler hos os. Når du har fundet frem til alt det materiel, I skal bruge til byggeriet, vælger du blot, hvor længe I skal bruge materialet. Det kan være fra én enkelt dag til flere måneder. Herefter skal du indtaste dit postnummer. Så finder vi frem til din nærmeste LOXAM afdeling, hvor du kan afhente alt dit materiel. Når I er færdige med at bruge maskinerne og kablerne, leverer I dem blot tilbage til jeres nærmeste afdeling. Nemmere bliver det ikke.

 

 

Hos LOXAM udlejer vi alt til byggebranchen, industri og håndværk. Vi har afdelinger i hele 30 lande, og i Danmark har vi altid en afdeling lige i nærheden. I mere end 50 år har vi ydet den bedste service til alle kunder inden for byggeri og industri. Derfor yder vi altid personlig service af højeste kvalitet.

 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at leje den nødvendige strømforsyning hos os

Kontakt os

{{ actionLabel }}