Maskinudlejning og materieludlejning i Kalundborg

Normale åbningstider

ikon der viser et ur

Mandag: 06.30 – 16.00
Tirsdag: 06.30 – 16.00
Onsdag: 06.30 – 16.00
Torsdag: 06.30 – 16.00
Fredag: 06.30 – 15.00

Har du spørgsmål?
Det kan være spørgsmål til din faktura om pris, lejeperiode eller materiel, så kontakt os på følgende oplysning:

59 54 06 00
rental-kalundborg@loxam.dk


Debitor
Har du spørgsmål til en indbetaling eller dit kontoudtog, så kontakt vores debitor afdeling på og vælg debitor på følgende oplysninger:


46 16 19 20
debitor@loxam.dk
billede en mand der sliber kanterne på et gulv med en Loxam At Home kantsliber
LOXAM At Home

Lej grej til dit projekt med LOXAM At Home

Står du med et istandsættelsesprojekt? Skal du ordne vægge og lofter, slibe gulve? Eller skal sofaen, bilsæderne, madrassen og måske tæppet renses? Vi har fået nye maskiner hjem, som du kan leje nu.

Her finder du oversigten over alle vores afdelinger

 

Materieludlejning i Kalundborg

 

LOXAM er din lokale udlejer af maskiner og materiel til både større og mindre byggeopgaver i Kalundborg. Vi har kontor og lagerfaciliteter på Stejlhøj 24, 4400 Kalundborg, og kan derfor tilbyde fleksibel materieludlejning i hele Kalundborg og omegn. Vi har materiel til alle typer arbejdsopgaver inden for bygge- og anlægsbranchen, industri og håndværk og kan derfor imødekomme stort set alle lejebehov. Er der ønske om det, hjælper vi også med etablering af byggepladsen. Kontakt os dag på telefon 59 54 06 00 eller mail kalundborg@loxam.dk for et uforpligtende tilbud på maskinudlejning i Kalundborg.

 

Lokal materieludlejning i Kalundborg

 

Hos LOXAM kan du leje materiel til alle typer bygge- og renoveringsopgaver. Vi udlejer både stort og småt materiel over længere og kortere perioder og kan også imødekomme akut opståede behov, da vi har kontorer og lagerfaciliteter lokalt i Kalundborg. Hjælpen er med andre ord aldrig langt væk, hvis du pludselig står og mangler en maskine til en bestemt type byggeopgave.

Vores tilstedeværelse i Kalundborg betyder samtidig, at vi hurtigt kan sende en tekniker ud, hvis der bliver behov for det i løbet af lejeperioden. Når du lejer materiel hos LOXAM kan du dog være sikker på, at det er rengjort, driftsklar og i lovpligtig stand, så du kan tage det i brug med det samme og komme hurtigt videre i byggeprocessen. Vi investerer meget tid og energi i at gennemgå vores materiel for eventuelle fejl og mangler, hvorfor du kan være helt tryg ved at leje materiel hos LOXAM. Vores største succeskriterium er til hver en tid glade og tilfredse kunder.

 

Stort udvalg af maskiner og materiel

 

Med en maskinpark på mange tusind enheder kan LOXAM Rental Kalundborg imødekomme både store og små lejebehov. Her på siden kan du leje:

- Jord- og anlægsmateriel
- Udstyr og og løsninger til midlertidige installationer på byggepladsen, herunder materiel til opvarmning, lys, klimaanlæg, ekstra strømforsyning, signaludstyr og kompressorer
- Materiel til grønne områder
- Lifte og platforme til arbejdsopgaver over jorden
- Signal- og lysmateriel
- Bygningsmateriel, herunder pumper, betonmateriel, stillads og hegn
- Ergonomisk udstyr
- Professionelt værktøj

Derudover har vi oprettet en bæredygtig kategori med batteridrevne maskiner til inden- og udendørs brug, som både larmer og forurener mindre end diesel- og benzindrevne maskiner. Her finder du blandt andet materiel til jordflytning, pladevibratorer, lifte, minikraner, grave- og læssemaskiner.

Vi har stort kendskab til hele byggebranchen og kan derfor rådgive dig i alle spørgsmål vedrørende maskinudlejning. Ring til os i dag på telefon 59 54 06 00 - så hjælper vi dig videre.

 

Materieludlejning til konkurrencedygtige priser

 

Materieludlejning behøver ikke være dyrt og omstændigt. Hos LOXAM kan du leje kvalitetsmateriel til konkurrencedygtige priser.

Lejeprisen afhænger i første omgang af, hvilke maskiner du har behov for at leje og hvor længe. Når vi kender dine ønsker og behov, kan vi dog i mange tilfælde give dig en endnu bedre pris. Derfor hører vi meget gerne fra dig på telefon 59 54 06 00 eller mail kalundborg@loxam.dk, hvis du overvejer at leje materiel hos LOXAM.

Har du andre spørgsmål til lejebetingelser, lejeperiode eller faktura, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

{{ actionLabel }}