Filtre (0)

Type


Lystårn Diesel Mobil

Forbeholdt erhvervskunder

Lystårn Diesel Mobil

Ref.. 037-0007

Masthøjde (m) : 9

Flere oplysninger

fra:

1.767,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Lystårn Elektrisk

Forbeholdt erhvervskunder

Lystårn Elektrisk

Ref.. 037-0015

Masthøjde (m) : 10

Flere oplysninger

fra:

866,25 kr.
* Inkl. moms/dag
Lysprojektør < 23000 lumen

Lysprojektør < 23000 lumen

Ref.. 037-0001

Masthøjde (m) : 2.4
Antal lamper : 1

Flere oplysninger

fra:

81,25 kr.
* Inkl. moms/dag
Arbejdslampe 240W

fra:

237,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Teleskop lystårn 7 meter

Teleskop lystårn 7 meter

Ref.. 037-0019

Masthøjde (m) : 7

Flere oplysninger

fra:

612,50 kr.
* Inkl. moms/dag
Lystårn Diesel

Forbeholdt erhvervskunder

Lystårn Diesel

Mobilt - Diesel - 1 X 1000 W

Ref.. 037-0008

Overfladebredde (m) : 1.6
Overfladelængde (m) : 1.55
Tilladt totalvægt (kg) : 110
Trailer med tip : Nej

Flere oplysninger

fra:

1.475,00 kr.
* Inkl. moms/dag
* Pris beregnet ud fra de lejebetingelser, som er beskrevet for det pågældende produkt.

Belysning til byggepladsen - Vi har alt du skal bruge

Belysning er vigtigt på en byggeplads. Det giver dig og dine medarbejdere mulighed for at arbejde og have et godt overblik over pladsen, selvom der er mørkt. Hos LOXAM har et stort udvalg af forskelligt udstyr til belysning og mobil belysning. Derudover er vi europas største og mest erfarne udlejer af maskiner, værktøj og tilbehør. Derfor er du sikker på at leje den helt rigtige type belysning med en god vejledning fra vores specialiserede medarbejdere.

Vi går meget op i, at vores udstyr fungerer optimalt, da det også er vores kunders udstyr. Derfor er du helt sikker på, at udstyret virker og er velholdt. Det er uanset om du mangler belysning til byggepladsen eller andet udstyr. Når du lejer udstyr hos os, er du sikret udstyr af høj kvalitet. Dermed sikrer du dig den bedste produktivitet og effektivitet på byggepladsen.

 

Lej nemt belysning hos LOXAM

Det er nemt at leje lys og andet udstyr til byggeri eller nedhejsning. Find det udstyr, du skal bruge, og reservér det online. Herefter kan du hente det lejede udstyr hos din nærmeste LOXAM-afdeling, hvor du samtidig betaler for lejen. Når du er færdig med udstyret, afleverer du det blot tilbage til din lokale afdeling igen.

 

Døgnservice på vores belysning

Du kan være uheldig at opleve driftstop, selvom vi vedligeholder og servicerer vores betonmateriel løbende. Derfor vi har en vagttelefon, du kan ringe til hele døgnet rundt. I tilfælde af at du oplever problemer eller nedbrud udenfor vores normale arbejdstid. Det er derfor vi opkræver et ekspeditionsgebyr, når du lejer udstyr udenfor vores normale åbningstid.

 

Vi står altid klar til at hjælpe

Vi er Europas største udlejer, og i Danmark har vi altid en afdeling lige i nærheden af dit byggeri. Hos LOXAM kan du leje alle former for maskiner, værktøj og tilbehør til byggepladsen. På denne måde går du ikke ned på udstyr, men skal heller ikke tænke på drift, vedligeholdelse og opbevaring af dit udstyr. Vi sikrer dig one-point-of-contact på dine sager.

Kontakt os på telefon eller mail, hvis du vil vide mere eller ønsker at leje vores udstyr. Vi råder og vejleder dig i at finde det rette udstyr til dine behov og giver en god pris for leje over længere perioder.

Kontakt os

{{ actionLabel }}