Vores landsdækkende services til dig

Hos LOXAM får du en række fordele som kunde. Vi har bl.a. en døgnbemandet vagttelefon, gratis liftopmåling og lynhurtig levering fra vores 28 afdelinger, som altid er tæt på dig.

LoxCall - Bestil og afmeld materiel

Bestil materiel og afmeld materiel via vores vores centrale udlejnings- og servicecenter, som modtager bestillinger fra hele landet og fordeler ud i vores 28 afdelinger.

 

Man-Tors: 06.00-16.00

Fredag: 06.00-15.00

 
materieludlejning kundeservice
vagttelefon

Vagttelefon - Vi er klar til at hjælpe dig 24/7

Opstår der problemer eller nedbrud på din maskine uden for normal arbejdstid, kan du kontakte os på vores vagttelefonen døgnet rundt alle ugens 7 dage - vi er klar til at hjælpe dig. Vi opkræver et ekspeditionsgebyr for udlejning eller reparation af materiel uden for normal åbningstid.

Liftopmåling - Få den rigtige lift til din opgave

Få en gratis liftopmåling hos LOXAM. Vi har opmålere kørende i hele Danmark, som kan lave en professionel opmåling og beregning af hvilken lift, som passer til din opgave. Når du har bestilt en liftopmåling hos LOXAM og beskrevet opgaven for os, så tager vores liftopmåler ud og ser på forholdene så som underlag, arbejdshøjde og udlæg.

materieludlejning liftopmåling
LOXAM Transport

Transport - Dag til dag levering i hele landet

Vores 20+ lastbiler dækker hele landet og leverer materiel dag og nat hele året rundt, så du kan få hverdagen til at hænge sammen på byggepladsen. Vi leverer dag-til-dag og hvis det haster, så kan vi også levere samme dag - vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt os

{{ actionLabel }}